herkesiöldür31
80+ Bronze
abilerin konusurken lafa girmeezik oldugu icin yuzune konusamaz hocam
bos bos sallar anca
abilerin konusurken lafa girmeezik oldugu icin yuzune konusamaz hocam
bos bos sallar anca
Eklemeyi unutmuşum, ileri derecede İnglizcem var ve özellikle donanım konusunda baya bir deneyimim var. Uyarım henüz yok, umarım olmaz ilerleyen zamanda da.Adım Alperen, başka forumlardan tanıyor olabilirsiniz. 17 yaşımdayım. 2 büyük forumda Moderatör, Süper Moderatör ve Web editörü olarak görevlendirildim. 3 sene kadar moderatörlük ve 1.5-2 sene kadar editörlük tecrübem var ve şu anda Donanım Arşivi'nde Web yazarlığına devam ediyorum. Aynı zamanda Donanım Arşivi Discord sunucusunda da chat-mod olarak görevliyim.
Adım Berkin 16 yaşındayım lise öğrencisiyim forumda aktifim genel olarak gönüllü olarak forumda moderatörlük yapabilirim.Herkese selam. Forumumuzda daha iyi vakit geçirebilmeniz için gönüllü olarak 3 moderatör alınacaktır. Genel olarak konu başlıklarını düzenlemek, raporlarla ilgilenmek gibi forum düzenini sağlayabilecek arkadaşlar arıyoruz.
16 yaş üzeri ve yeterli dil bilgisine sahip olunması gerekiyor. Tahmin edebileceğiniz üzere forumda aktifliği ve davranışları seçimde oldukça önemli bir kriter olacaktır. Uyarı puanının olabildiğince düşük olmasına öncelik verilecek.
Başvurularınızı BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz, uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.
LÜTFEN KONUNUN DIŞINA ÇIKAN MESAJLARDA BULUNMAYALIM.
Adım Bora. Yaşım bi kaç ay sonra 16 olacak. Yabancı dilim yok. Uyarım yok (Hesabımdaki doğum günü sallama)Herkese selam. Forumumuzda daha iyi vakit geçirebilmeniz için gönüllü olarak 3 moderatör alınacaktır. Genel olarak konu başlıklarını düzenlemek, raporlarla ilgilenmek gibi forum düzenini sağlayabilecek arkadaşlar arıyoruz.
16 yaş üzeri ve yeterli dil bilgisine sahip olunması gerekiyor. Tahmin edebileceğiniz üzere forumda aktifliği ve davranışları seçimde oldukça önemli bir kriter olacaktır. Uyarı puanının olabildiğince düşük olmasına öncelik verilecek.
Başvurularınızı BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz, uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.
Adım mehmet 16 yaşındayım Selçuklu anadolu lisesindeyim.Dil bilgim ust duzey forumda aktifimHerkese selam. Forumumuzda daha iyi vakit geçirebilmeniz için gönüllü olarak 3 moderatör alınacaktır. Genel olarak konu başlıklarını düzenlemek, raporlarla ilgilenmek gibi forum düzenini sağlayabilecek arkadaşlar arıyoruz.