Arama sonuçları: *

1. ağrıkesici

Donanım Arşivi Forum Nick Değişikliği Hakkında

Bu arada o painkiller benim zaten;) O yüzden almak istiyorum zaten:)
  2. ağrıkesici

Aslında sadece Technopat falan değil olay. Steam’den tut atari oyunlarına kadar neredeyse her ortamda bu adı kullanıyorum ve alışkanlık oldu:) Ha arkadaş verirse çok mutlu olurum, yok vermem, en çok ben painkiller olacam derse yapcak bir şey yok, canı sağolsun onun da:)
  3. ağrıkesici

Cansın balsın böreksin eksik olma kral:) Mesaj attım etiket attım kendisine, görürse veya siteye girerse artık kısmet bir rica edicem yoksa kalır böyle artık:)
  4. ağrıkesici

Aynen zaten pek mesaj da yazmamış. Ama bakalım kısmet. Ulaşabilirsem deniycem şansımı. Eğer kullanmıyorsa ve vermek isterse tabii;)
  5. ağrıkesici

Talep edecem o hesabı ne yapacam başka. ilgilenmediği veya bıraktığı bir hesapsa kullanmıyorsa ben kullanmak isteyecem.
  6. ağrıkesici

50 kere yazdım en az çıkmıyor. Ben şu arkadaşı bir bulayım o zaman;)
  7. ağrıkesici

Yoo böyle bir kullanıcı adı yok. @PAINKILLER yazdığımda hiçbir şey çıkmıyor. Ben hala talep ediyorum bu nick’i. Tekrar dikkatlice bakarsanız sevinirim.
  8. ağrıkesici

@Mehmet Yılmaz buraya bakan var mı hiç?:)
  9. ağrıkesici

Evet:) Sen de orda mısın? Kullanıcı adın aynıysa çıkaramadım birden pardon:) +1
  10. ağrıkesici

@Mehmet Yılmaz kullanıcı adımı "painkiller" yapmak istiyorum. Tırnak işaretleri olmadan ve küçük harflerle tabii ki:) Kayıt olurken yapmaya çalıştım ama sistem hata veriyordu. Mecburen bir R daha koymam gerekti. Forumu biraz kontrol ettim arattım fakat bu nick'i kullanan yok şu an sanırım. Eğer...
Top Bottom