T.P.G.
80+ Titanium
Türkçe dilinde öyle, forum yabancı kaynaklı diye olabilir belki.Saçma bana kalırsa. Sonuçta farklı kelimeler.
Türkçe dilinde öyle, forum yabancı kaynaklı diye olabilir belki.Saçma bana kalırsa. Sonuçta farklı kelimeler.
Arkadaş en son 5 Nisan'da hesabına giriş yapmış, ondan sonra daha da ortalıkta gözükmemiş. Zor o iş biraz.Talep edecem o hesabı ne yapacam başka. ilgilenmediği veya bıraktığı bir hesapsa kullanmıyorsa ben kullanmak isteyecem.
Aynen zaten pek mesaj da yazmamış. Ama bakalım kısmet. Ulaşabilirsem deniycem şansımı. Eğer kullanmıyorsa ve vermek isterse tabiiArkadaş en son 5 Nisan'da hesabına giriş yapmış, ondan sonra daha da ortalıkta gözükmemiş. Zor o iş biraz.
Başkan bence dene bir, ama tanıyan tanıyor zaten rahat ol.Aynen zaten pek mesaj da yazmamış. Ama bakalım kısmet. Ulaşabilirsem deniycem şansımı. Eğer kullanmıyorsa ve vermek isterse tabii
Cansın balsın böreksin eksik olma kral Mesaj attım etiket attım kendisine, görürse veya siteye girerse artık kısmet bir rica edicem yoksa kalır böyle artıkBaşkan bence dene bir, ama tanıyan tanıyor zaten rahat ol.
Aslında sadece Technopat falan değil olay. Steam’den tut atari oyunlarına kadar neredeyse her ortamda bu adı kullanıyorum ve alışkanlık oldu Ha arkadaş verirse çok mutlu olurum, yok vermem, en çok ben painkiller olacam derse yapcak bir şey yok, canı sağolsun onun da@painkillerr'in derdi Technopat Sosyal'deki "painkiller"in kullanıcı adını alabilmek. Orada çok sevilen ve bilgili bir kişi olduğu için bu adı almak istediğine eminim.
Bu arada o painkiller benim zaten O yüzden almak istiyorum zaten@painkillerr'in derdi Technopat Sosyal'deki "painkiller"in kullanıcı adını alabilmek. Orada çok sevilen ve bilgili bir kişi olduğu için bu adı almak istediğine eminim.
İsim değiştirme ek olarak sunduğumuz bir hizmet. Başvurular biriktiğinde bakılıyor, anlık bir kontrol yok.Gece gündüz uğraşıyoruz diyorsunuz isim değiştirme şikayetime kimse bakmıyor. @Mehmet Yılmaz