Arama sonuçları: *

1. cici

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

mod olabilecek birkaç kişi var ama onlar da mod olmak istemiymiş... 🥺🥺
  2. cici

Ben daha süreli uyarı görmedim... yanlış bilgi de dahil. Uyarı puanı yerine uyarıyı aldığı anda o anki uyarı sayısına göre belirli bir süre cezalı rolünde de olunabilir yani puan sistemi olmayan şekilde. O sisteme geçilmese bile en azından en ufak uyarıda bile 1 ay falan süresi olsa yine iyi...
  3. cici

Yazılımlar bölümü olması, gereksiz mesajlara uyarı verilmesi, uyarı puanı sisteminde kalınacaksa bari 1 yıl bile olsa uyarının belirli bir süresi olması, kurallar konusunda ceza tablosu olması vs. Özellikle alakalı konunun içeriğiyle alakası olmayan veya önce yazılmış bir mesajın aynısının...
  4. cici

3 Yeni "GÖNÜLLÜ" Forum Moderatörü Alınacaktır.

fightforhonor, donanaımfikir, vesemir veya sunay olabilir.
  5. cici

Bugün Sitemize Yapılan Yoğun Saldırı

Daha bu konuyu okurken yine oldu. xd
  6. cici

2 Yeni Gönüllü Moderatör Alınacaktır.

Aaaaa konu nereye uçmuşşşşş.... 🤭 🤭 fightforhonor eğer aktif olamıyorsa ve donanım fikir seçilmezse mod olarak şuan en olabilir bence @Mert Özkaya olabilir 2.'si ise epica olur derdim ama sanırım elediler onu xd. @Emir Aydın olsunnnn.... :alien: Tamamdır modlar belli 1. @Mert Özkaya 2. @Emir...
  7. cici

Yoksa aday mı olmak istiyordun? 😳😲
  8. cici

Ayrı eten mod olduğunda kendini forumun kralı zannetmeyecek biri olmalı ve aktif olmalı...😦 Şuan bence en olabilir donanaımfikir, fightforhonor ve epica59 bence ve emir aydın... :alien:
  9. cici

sen kaç yaşındasın? 😳😦
  10. cici

Yoo ben olabilecek son kişi bile değilim... 🤭 🤭 🤭 🛸 :alien: 🚀
  11. cici

Mod olacak kişi o zaman bu başlıktaki noktayı silsin... :alien: 🛸 kimse fark etmemiş... 😦
  12. cici

@DonanımFikir hariç herkes yazılmış fakat onda da yaş tutmuyor diye hatırlıyorum veya @FightForHonor da olabilir fakat aktif değil sanırım. @epica59 neden olmuyor çikilop gibi üye... 🤭 Bu arada bu seferki yetkileri öyle mesaj silme vs olmayan sadece konu başlıklarıyla falan ilgilenen mod sanırım...
  13. cici

DA-FORUM Mobil'de Aniden Karşınıza Çıkan Reklamları Kaldırdık!

şu reklam heryerde sadece forumlarda değil heryerde karşıma çıkıyor. :D ama böyle bir şey hiç araştırmadım. :D
  14. cici

Otomatik Reklamları Kapattık Gelirlerimiz Çok Düştü!

Ben de diyorum SDN'de neden böyle deli gibi reklamlar çıkıyor. 😂 😂 oysa kapatırlarsa gelirleri baya azalıyormuş. :D
  15. cici

Donanım Arşivi Forum Gönüllü Moderatör Alımı!

@White Ravens işte. başka kim olabilir ki. :unsure::unsure::unsure:
  16. cici

Rütbe Sistemimiz Hakkında

profile yazacağım burada olmaz. 🤫 🤫 🤫
  17. cici

🤫
  18. cici

utkuversus banlandı malesef.
  19. cici

Donanım Arşivi Web Sitesine Yazar Alımı