DA-FORUM'a Yapılan Hack Saldırısında Suçluyu Tespit Ettik!

Loglarınızı kontrol edin. Bunlarda o sunucu girme kapasitesi yok. Sanırım admin paneline sahip birinin şifresini düşürmüştür basmıştır bu lamer worthless.

Arkadaşlar boş boş konuşmayı uzatmayın konu kilitlensin artık ve mahkemede de olay sonlanicaktir uzatıp kendi üzerinize düşmeyen olaylar hakkında yorum yapmayı kesin.

Arkadaşlar boş boş konuşmayı uzatmayın konu kilitlensin artık ve mahkemede de olay sonlanicaktir uzatıp kendi üzerinize düşmeyen olaylar hakkında yorum yapmayı kesin.
Kardeşim abartma sen de,
Türkiye de yaşıyoruz.Ceza almazsın,Malum Dünyanın en iyi adalet sistemine sahibiz.

sicil gg

Arkadaşım sen hâlâ yaptığının farkında değilsin galiba. Yaptığın şey hakkında yorum yapmak, konuşmak bu forumdaki herkesin hakkı.

Bugün forumumuzda gerçekleştirilen hack girişiminde saldırıyı yapan kişi kendini gizlediğini zannetsede kendisinin İstanbul'daki bir VDS sunucudan hizmet aldığını tespit ettik şimdi ise o VDS firması ile irtibata geçip hukuki süreci başlatmak için gerekli işlemlere başladık. Tek diyeceğim şey emeğimize küfür eden bu arkadaş için bir an olsun davadan vazgeçmeyeceğiz. Bunu yapan kişi 18 yaşlarında ya var ya yok kendisine yazık oldu! ne gerek vardı?

Alıntıyı görüntüle
Anlık heçkır abimiz

Ekler

• Screenshot_20200625_015232.webp
    Screenshot_20200625_015232.webp
    29 KB · Hit: 151
Acıma ver şamarı Abdullah reyiz :D

Mahkemede yalvaracak büyük olasılıkla :D
Birde utanmaz gelip foruma yazıyor.Yaptığının suç olduğunu bilmiyor herhalde.
Güzel bir ders almış olur.

Belki ceza almaz ama kesinlikle ailesinin haberi olacak,babasından bir dayak yer :D

Mahkemeye çıkacak benim olayı yapan benim benden çok konuşan sizsiniz.. çok umrumda değil sizin düşünceleriniz arkadaşlar tüm forumdan özür diledim,bu özür üstüne hakaret edecekseniz sizin ciğerinizin 5 kuruş değeri yoktur gözümde... Bi susun motorunuz soğusun

Çok yazık... :D

Mahkemeye çıkacak benim olayı yapan benim benden çok konuşan sizsiniz.. çok umrumda değil sizin düşünceleriniz arkadaşlar tüm forumdan özür diledim,bu özür üstüne hakaret edecekseniz sizin ciğerinizin 5 kuruş değeri yoktur gözümde... Bi susun motorunuz soğusun
Tek merak ettiğim şey, bu yaptığın saldırı gövde gösterisimiydi? kendine yazık ettin.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
😂😂 iyi oldu. Ne gerek var milletin huzurunu bozmaya.
efendice kritik sunulur veya dile getirsin. Lakin aggro ravirlara ve küfürlere gerek yok.
insan bir birine saygili olmali

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,294
Üyeler
184,293
Son üye
jocshehe
Geri