- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,228
Sunucuya erişim sağlanmadı.geçmiş olsun öncelikle,kullanıcıların özel bilgileri gitti mi ?
Sunucuya erişim sağlanmadı.geçmiş olsun öncelikle,kullanıcıların özel bilgileri gitti mi ?
Kardeşim abartma sen de,Arkadaşlar boş boş konuşmayı uzatmayın konu kilitlensin artık ve mahkemede de olay sonlanicaktir uzatıp kendi üzerinize düşmeyen olaylar hakkında yorum yapmayı kesin.
Arkadaşım sen hâlâ yaptığının farkında değilsin galiba. Yaptığın şey hakkında yorum yapmak, konuşmak bu forumdaki herkesin hakkı.Arkadaşlar boş boş konuşmayı uzatmayın konu kilitlensin artık ve mahkemede de olay sonlanicaktir uzatıp kendi üzerinize düşmeyen olaylar hakkında yorum yapmayı kesin.
Anlık heçkır abimizBugün forumumuzda gerçekleştirilen hack girişiminde saldırıyı yapan kişi kendini gizlediğini zannetsede kendisinin İstanbul'daki bir VDS sunucudan hizmet aldığını tespit ettik şimdi ise o VDS firması ile irtibata geçip hukuki süreci başlatmak için gerekli işlemlere başladık. Tek diyeceğim şey emeğimize küfür eden bu arkadaş için bir an olsun davadan vazgeçmeyeceğiz. Bunu yapan kişi 18 yaşlarında ya var ya yok kendisine yazık oldu! ne gerek vardı?
Alıntıyı görüntüle
Ceza almazsın
GG= Good Gamesicil gg
Tek merak ettiğim şey, bu yaptığın saldırı gövde gösterisimiydi? kendine yazık ettin.Mahkemeye çıkacak benim olayı yapan benim benden çok konuşan sizsiniz.. çok umrumda değil sizin düşünceleriniz arkadaşlar tüm forumdan özür diledim,bu özür üstüne hakaret edecekseniz sizin ciğerinizin 5 kuruş değeri yoktur gözümde... Bi susun motorunuz soğusun