Arama sonuçları: *

1. stereohearts

Rütbe Sistemimiz Hakkında

Konu hortlatılmış report @rte @sahink @cimer
  2. stereohearts

DA FORUM UYARI AFFI ETKİNLİĞİ -3-

2022 yılı içerisinde aldığım tek uyarı için başvuru yapıyorum
  3. stereohearts

Uğur ıslak kek yicen mi
  4. stereohearts

4 gün önce katılmışsın, 17 mesajın var. Günde ortalama 4 mesajın var. 250 mesaj için 62 gün boyunca girmen gerekecek. Bence senin mesaj miktarın günlük olarak az.
  5. stereohearts

Son etkinlikler kısmında yapılan mesaj, reaksiyonlardan az buz anlaşılır 3 aydaki aktiflik. Ama 3 ayda 20 mesaj yani aktif diyemeyiz buna
  6. stereohearts

Rütbenin hemen altında ve profilinde yazıyor, 1446 mesaj atmışsın
  7. stereohearts

Donanım Arşivi Forum Gönüllü Moderatör Alımı

Senden mod olmaz, yat aşşaa
  8. stereohearts

Daha önce perma yemiştin onu da ekle o.O2
  9. stereohearts

Adım Enes, 19 yaşındayım. Dil bilgim akademik seviyede üst düzey olmasa bile forumun huzurunu koruyabilecek derecede iyi. Donanım bilgim pek fazla iyi olmasa da genel konulara hakimim. Forumda 3-4 saat civarı vakit geçiriyorum. Uyarı puanım 11. İnsanların sorunlarına elimden geldiğince yardım...
  10. stereohearts

3 Günde 8000 Üye Olduk ve Forumumuza Saldırdılar!

@Abdullah Hacıgül "Başarı bir yolculuktur, varış noktası değildir. Yolculukta çıkan engeller başarıyı daha zevkli kılar." -Ben Sweetland
  11. stereohearts

İnsanlar çok garip ya, neden yapasın ki bu saldırıyı ? Bunca para ödeyecek kadar da bir nefretin bir kinin mi var ? Abi doğru söyle bak naptın birisini felan mı dövdün de uğraşıyolar senle bunca :D :D
  12. stereohearts

Bu gün de bir saldırı oldu sanırsam bir süre ulaşamadım siteye ancak şuan gayet iyi. Çekemeyenler illa ki olacaktır bu da başarınızın bir sembolü. "Yaranın kapandığı yerden yepyeni ve daha güçlü bir deri çıkar ve o büyüyen deri önceki deriye kıyasla 2 kat güçlüdür." -Anonim
Top Bottom