bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Bana Beko Derler.
Başka bir şey dememe gerek yok
KNKA BENDDE İNŞ MÜHENDİSİYİM BIRAK İŞİMİZ GÜCÜMÜZ VARİsmim Oğuz
22 Yaşındayım
Uçak teknisyenliği mezunuyum.
Yaklaşık 14 yıldır bilgisayar kullanıyorum.
Dil bilgisine uymaya çalışıyorum her zaman.
Genel olarak Arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
Böyle
Uygun görülürse yapabilirim, ek bilgi yazmam gerekmiyor sanırım. (Yaşım 16. 5 uyarım var.)Herkese selam. Forumumuzda daha iyi vakit geçirebilmeniz için gönüllü olarak 3 moderatör alınacaktır. Genel olarak konu başlıklarını düzenlemek, raporlarla ilgilenmek gibi forum düzenini sağlayabilecek arkadaşlar arıyoruz.
16 yaş üzeri ve yeterli dil bilgisine sahip olunması gerekiyor. Tahmin edebileceğiniz üzere forumda aktifliği ve davranışları seçimde oldukça önemli bir kriter olacaktır. Uyarı puanının olabildiğince düşük olmasına öncelik verilecek.
Başvurularınızı BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz, uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.
LÜTFEN KONUNUN DIŞINA ÇIKAN MESAJLARDA BULUNMAYALIM.
Hocam siz mod olmayı zaten hakediyorsunuz goat olarakUygun görülürse yapabilirim, ek bilgi yazmam gerekmiyor sanırım.
Senden mod olmaz, yat aşşaaAktif olarak 2 uyarım var toplamda 2 puan
16 yaşındayım. Türkçe dilinde başarılıyız. Aktifim zaten. Aktif olarak 2 uyarım var toplamda 2 puan. Forum açıldığından beri üyeyim. Son zamanlarda yapacak hiçbir işim olmadığı için başvurmaya karar verdim. Hafta sonu 7/24, hafta içleri 16.00 sonrası aktifim. Genelde forumun sıkıntısı geceleri oluyor. Hafta içi ve hafta sonu gece 03.00 civarına kadar aktif olabildiğim için bu sorunu da çözebileceğime inanıyorum.
Normalde olmak istemiyordum lakin son zamanlarda düşününce çok boş olduğumu fark ettim. Düşününce fikrimi değiştirdim. Hem artık biraz daha pasif kalmak istiyordum.
Normalde olmak istemiyordum lakin son zamanlarda düşününce çok boş olduğumu fark ettim. Düşününce fikrimi değiştirdim. Hem artık biraz daha pasif kalmak istiyordum.
Bana Beko Derler.
Yaş : 16Herkese selam. Forumumuzda daha iyi vakit geçirebilmeniz için gönüllü olarak 3 moderatör alınacaktır. Genel olarak konu başlıklarını düzenlemek, raporlarla ilgilenmek gibi forum düzenini sağlayabilecek arkadaşlar arıyoruz.
16 yaş üzeri ve yeterli dil bilgisine sahip olunması gerekiyor. Tahmin edebileceğiniz üzere forumda aktifliği ve davranışları seçimde oldukça önemli bir kriter olacaktır. Uyarı puanının olabildiğince düşük olmasına öncelik verilecek.
Başvurularınızı BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz, uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.
LÜTFEN KONUNUN DIŞINA ÇIKAN MESAJLARDA BULUNMAYALIM.