Arama sonuçları: *

1. 2000hs

Modding Yazılım öğrenme ve modlama eğitim ve tavsiyeleri

ingilizce kaynaklar arkadaşın hesabında kalmış ulaşırsam atarım. bir tane türkçe kaynak var onu arkaradaşım kullanıyordu . https://www.udemy.com/course/android-mobil-uygulama-gelistirme-egitimi-java/ java ile geliştireceksen bunu öneririm.
  2. 2000hs

tabii ki yazılım yapılır . oyun yapacaksan bir çok güzel örneği var . dediğim gibi ne yapacağını kendin bilmen lazım . Kanal önerisi yapmayayım fakat Türkçe kaynaklar seni sadece başlangıçta bırakır .
  3. 2000hs

ne ile geliştireceğine bağlı hangi platform olduğu da önemli. örnek veriyorum unity ile kodlayacaksan c# daha çok işine yarar.
  4. 2000hs

Android [ROOT] Açılış animasyonu değiştirme

yapacaklar yedeklersin sonra saçma sapan açılışlar oluyor yavaş açılıyor vs. yedek almayı unutmayın
  5. 2000hs

Android Android Tablete Mobil Versiyom apk yüklenir mi

ikisi de android ise apk yükleyebilirsin sadece sürüm farkı çok fazla ise bazı uygulamaları düşük sistemlere yükleyemezsin.
  6. 2000hs

Youtube Çözünürlük Sorunu

işletim sistemi ile alakalı bir sorun düzeltmen biraz zor yenisini atabilirsin.
  7. 2000hs

Telefon İçin AntiVirüs

telefonlara ücretsiz herhangi bir virüs temzileme programı yüklemeyin . ücretlilerin de hepsi güvenli değil. ve bu uygulamalar telefonu hızlandırmaz onun yerine kendi elinle hızlandır ya da stock olacak gelen uygulamayı kullan
Top Bottom