Neler Yeni

Modding Yazılım öğrenme ve modlama eğitim ve tavsiyeleri

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın
Öncelikle daha öncesinde html vs css eğitimi aldım üniversitede ama çok öncesindeydi. Android yazılımları yapmak istiyorum. Bazı uygulamaları da kendimce modlamak istiyorum. Sıfırdan bir eğitim almak istiyorum. Hangi yazılımı öğrenmem lazım ve bunun için ders rehber videoları önerir misiniz?

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Öncelikle daha öncesinde html vs css eğitimi aldım üniversitede ama çok öncesindeydi. Android yazılımları yapmak istiyorum. Bazı uygulamaları da kendimce modlamak istiyorum. Sıfırdan bir eğitim almak istiyorum. Hangi yazılımı öğrenmem lazım ve bunun için ders rehber videoları önerir misiniz?
ne ile geliştireceğine bağlı hangi platform olduğu da önemli. örnek veriyorum unity ile kodlayacaksan c# daha çok işine yarar.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Unity ile yazılım yapılıyor mu?

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Unity ile yazılım yapılıyor mu?
tabii ki yazılım yapılır . oyun yapacaksan bir çok güzel örneği var . dediğim gibi ne yapacağını kendin bilmen lazım . Kanal önerisi yapmayayım fakat Türkçe kaynaklar seni sadece başlangıçta bırakır .

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın
tabii ki yazılım yapılır . oyun yapacaksan bir çok güzel örneği var . dediğim gibi ne yapacağını kendin bilmen lazım . Kanal önerisi yapmayayım fakat Türkçe kaynaklar seni sadece başlangıçta bırakır .
İngilizcem iyidir. Yabancı kaynaklara da bakabilirim önerirseniz. Android studio gördüm youtubeda. Bu iş için kötü bir yazılım mı?

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Aslan
C# ve C+ öneririm

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın

2000hs

80+ Bronze
Dahası