Arama sonuçları: *

1. AkifM2009

Telefon ekran süresi sıkıntı olur mu?

ben sadece samsung ve redmi kullandim redmide gizli uygulamalarinda ekran suresini gosteriyordu samsungda secure folderdekileri gostermiyor diger arayuzleri bilmiyorum
  2. AkifM2009

simdi kendi kullandigim teknigi soylicem eger ekran sureni gizlemek istiyorsan samsungda secure folder diye bir ozellik var onu aciyorsun en fazla kullandigin uygulamalari mesela instagram yt falan oraya atiyorsun sonra secure folderde oradaki hesaplara tekrar girmen gerekicek oyunlari oraya...
  3. AkifM2009

hangi samsung ve android surumu hangisi?
  4. AkifM2009

hocanin hakki varmi almaya? belki okulda kural falan vardir. sozlesmeyi kabul ettiniz falan bu arada hangi model telefon? samsungsa saklamanin yolu var
  5. AkifM2009

Xiaomi MIUI Update Sorunu

o zaman dosyalarini yedekle bootloader kilidini ac kendin miui romu at (tum dosyalarin silinicek)
  6. AkifM2009

Android Redmi Note 8 (ginkgo) custom ROM önerir misiniz?

google uygulamalari icin mindgapps diye birsey vardi linage os kurabilirseniz onu kurun ustune google apps projesini kurun stabil calisacaktir
  7. AkifM2009

Xiaomi MIUI Update Sorunu

ayarlardan tum uygulamalara gir updater uygulamasi olucak turkcesi ne bilmiyorum ona gir erase all data yap tekrar dene. Hic biriside olmadi twrp ile istedigin surumu atabilirsin
  8. AkifM2009

Redmi 10A ROM Önerisi

android 10 veya 11 olani oneririm android 13 cihazi cok yorabilir
  9. AkifM2009

Redmi 10A ROM Önerisi

lineageos-a bir goz atiniz
  10. AkifM2009

Telefon bootloader ekranında kaldı

bootloaderi nereden acmaya calistiniz?
  11. AkifM2009

whatsapp için android emulatorü

LDplayer tavsiye ederim daha stabil
  12. AkifM2009

TELEFON SİFİRLANACAK NASİL YEDEKLERİM

en iyisi elle teker teker at ben hep öyle yapıyorum
  13. AkifM2009

Redmi 10A ROM Önerisi

Custom rom konusunda sana yardimci olabilirim. Birçok farklı custom rom var Redmi 10A için sizin için en önemli nedir? Akıcılık, arayüz, batarya. Ona göre tavsiye edeyim. Nasıl atılacağınıda anlatırım çok zor değil bazi sorunlar olabilir yardım ederim
  14. AkifM2009

Xiaomi stock rom unu indirirken hangisini seçeceğim

Eu rom indirmeni tavsiye ederim global romlara gore daha stabil oluyor ve daha fazla ozelligi oluyor
  15. AkifM2009

İnstagram'ım izlediğim şeylerle alakasız şeyler gösteriyor

instagramin onu bilerek yaptigini dusunuyorum artik. onume alakasiz alakasiz videolar cikiyor ilgilenmiyorum diyorum yine cikiyor arada ilgilenmiyorum yerine videonu gordugun anda kaydirirsan bence daha etkili olur
  16. AkifM2009

hyperos dan muiu düşürme

goruntunu acamiyorum
  17. AkifM2009

hyperos dan muiu düşürme

fotografini atabilirmisiniz?
  18. AkifM2009

hyperos dan muiu düşürme

ne hata veriyor ben kilidi actim yardim ede bilirim
  19. AkifM2009

Hangi android telefon alınır?

Uzun ömürlü telefon o fiyata Samsung A35 öneririm https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a35-256-gb-8-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-acik-mavi-p-HBCV000062LSYG?magaza=MSA%20Teknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.50.5...
Top Bottom