samsumg hocamhocanin hakki varmi almaya? belki okulda kural falan vardir. sozlesmeyi kabul ettiniz falan bu arada hangi model telefon? samsungsa saklamanin yolu varsa
dershane amaOkula götürürseniz alma hakkı var götürmezseniz alma hakkı yok dert etme alamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evini basıp alacak halı yok
Dershane ise hiçbir şekilde alma yetkisi yoktursa
samsumg hocam
dershane ama
hangi samsung ve android surumu hangisi?sa
samsumg hocam
dershane ama
simdi kendi kullandigim teknigi soylicem eger ekran sureni gizlemek istiyorsan samsungda secure folder diye bir ozellik var onu aciyorsun en fazla kullandigin uygulamalari mesela instagram yt falan oraya atiyorsun sonra secure folderde oradaki hesaplara tekrar girmen gerekicek oyunlari oraya atmani tavsiye etmem secure foldere attigin uygulamalar yeni bir kullaniciymis gibi 0 dan aciliyor. Bundan sonra secure folderdeki uygulamalarin ekran suresini hesaplamayacak telefon ise yariyor ben oyle kullaniyoruma34
yok o nasıl oluyor?
eyvallah hocamsimdi kendi kullandigim teknigi soylicem eger ekran sureni gizlemek istiyorsan samsungda secure folder diye bir ozellik var onu aciyorsun en fazla kullandigin uygulamalari mesela instagram yt falan oraya atiyorsun sonra secure folderde oradaki hesaplara tekrar girmen gerekicek oyunlari oraya atmani tavsiye etmem secure foldere attigin uygulamalar yeni bir kullaniciymis gibi 0 dan aciliyor. Bundan sonra secure folderdeki uygulamalarin ekran suresini hesaplamayacak telefon ise yariyor ben oyle kullaniyorum
sadece samsung damı var?simdi kendi kullandigim teknigi soylicem eger ekran sureni gizlemek istiyorsan samsungda secure folder diye bir ozellik var onu aciyorsun en fazla kullandigin uygulamalari mesela instagram yt falan oraya atiyorsun sonra secure folderde oradaki hesaplara tekrar girmen gerekicek oyunlari oraya atmani tavsiye etmem secure foldere attigin uygulamalar yeni bir kullaniciymis gibi 0 dan aciliyor. Bundan sonra secure folderdeki uygulamalarin ekran suresini hesaplamayacak telefon ise yariyor ben oyle kullaniyorum
ben sadece samsung ve redmi kullandim redmide gizli uygulamalarinda ekran suresini gosteriyordu samsungda secure folderdekileri gostermiyor diger arayuzleri bilmiyorumeyvallah hocam
sadece samsung damı var?
hocam sağolunsimdi kendi kullandigim teknigi soylicem eger ekran sureni gizlemek istiyorsan samsungda secure folder diye bir ozellik var onu aciyorsun en fazla kullandigin uygulamalari mesela instagram yt falan oraya atiyorsun sonra secure folderde oradaki hesaplara tekrar girmen gerekicek oyunlari oraya atmani tavsiye etmem secure foldere attigin uygulamalar yeni bir kullaniciymis gibi 0 dan aciliyor. Bundan sonra secure folderdeki uygulamalarin ekran suresini hesaplamayacak telefon ise yariyor ben oyle kullaniyorum