Arama sonuçları: *

1. Armanc

(YARDIM) Samsung Güncellenemiyor (Orjinal Samsung Root una nereden ulaşabilirim?)

Şebeke derken neyi kastettiniz hocam?
  2. Armanc

(YARDIM) Samsung Güncellenemiyor (Orjinal Samsung Root una nereden ulaşabilirim?)

Bir de bizim orada çalışma var modem de çalışmıyor internet bitmez inşallah ondan acele ettiriyorum :D 1737120175 Hocalarım flash bellek mi kullanılmalı @Drsağbırakmayan @wpa_supplicant 1737120196 ya da google fotoğraflar?
  3. Armanc

3.14.4 ü indirdim 1737120016 Yedek derken flash belleğe falan mı?
  4. Armanc

Telefon resetlenmez di mi? Resimler falan gitmesin 1737119930 @Drsağbırakmayan @wpa_supplicant telefondaki bilgiler gitmez değil mi?
  5. Armanc

İlk açıldığında da vardı 1737119697 Bilgisayara mı? 5dk bilgisayarı alayım.
  6. Armanc

Attım @Drsağbırakmayan @wpa_supplicant 1737119567 Var 1737119594 Mesaj atan herkesin mesajına reaksiyon (sorunu çözene kadar ve spam, troll ve ya tekrar olmayan)
  7. Armanc

Videosu var mı bu işin çünkü cidden anlamadım. Bahsettiğiniz şey Magisk Manager ı bilgisayara atıp telefonu kapalıyken type c ile bilgisayara mı bağlamak? (900. mesaj 🥳) 1737119486 Bakıyorum 1737119532 N975FXXU1ASH5
  8. Armanc

Nasıl orjinal roota dönerim 1737119319 Sorun o zaten :/ 1737119364 Smart Launcher denemiştim sanırım
  9. Armanc

Alındığında da böyleydi ama işin garip yani kutudan çıkarken böyle değildi ve geliştirici seçeneklerinden OEM kilidi açık gözüküyor ama kapatamıyorum. Bir de attığım fotoğraf aynı hatayı yaşayan başka bir telefon ama nasıl çözüldüğünü bulamadığımdan bu konuyu oluşturdum. 1737118696 Bilgisayara...
  10. Armanc

Parça değişiminden bahsediyorsanız Ekranı ve güç girişi bozulmuştu ama Samsung un Tamir Bölümüne götürüp orjinal parçalar ile yenilemiştim.
  11. Armanc

Bu telefon Irak tan alınmış ve şu anda IMEI attırılmış. 1737047154
  12. Armanc

Şu an bir Samsung Note 10+ kullanıyorum ama bootloader ını kapatmayı bilmediğimden (OEM Kilidi açık yani) Android 12 ye güncelleyemiyorum. Nasıl bootloader ı kilitlerim ve telefon şu an Andoid 9 sürümünde. Bir de bunu bilgisayarsız yapmam mümün mü? Değilse hangi program lazım?
  13. Armanc

Samsung Note 10+'da Programlı Açma

Şimdi farkettim kimse bu durum hakkında başka bir konu açmamış :/
  14. Armanc

Bunun için 3. Parti bir uygulama var mıdır @DeH$et
  15. Armanc

Bir şey çıkmıyor. Samsung Members uygulamasında (Samsungun kendi müşteri hizmetleri uygulaması ve forum gibi) Çoğu cihazda yok ve Note 10+'da olduğunu duyunca sevindim ama hiçbir Note 10+ kullanıcısı bundan yaralanmamış herhalde (Ben hariç çünkü yaralanmayı planlıyorum) :D 1719929641 @DeH$et...
  16. Armanc

Duyduğuma göre başlıkta yazdığım (Şuan kullandığım) modelde de var ama şu şartlar ile çalışacağını söylüyor: -Ekran Kapalı (Hangi anlamda) -Telefon kullanılamıyor (Anlamadım) -Pil yüzde 30'un üstünde (Sıkıntı yok) -SIM kartı kilidi kapalı (Bu da tamam) 1719929323 Çoğu Huawei telefonda da vardı...
  17. Armanc

Evet aynen bu :) 1719928794 Kullandığınız Xiaomi'nin modeli nedir @DeH$et hocam?
  18. Armanc

Evet ama hata değil de herhangi bir sebep yüzünden (telefonun parçalanması gibi absürt sebepler değil) sistemin kapatılmasından belli bir süre sonra bir de :) 1719840244 Peki nokia e10 da çalışır mı? Ve ya bunun bir benzerini samsung telefon ile 3. parti bir program ile yapmak mümkün müdür?
  19. Armanc

Merhaba hocalarım başlıkta da belirttiğim gibi android bir cep telefonun güç tuşuna basılı tutup elrana çıkan kapat bölümüne bastıktan belli bir süre sonra (örneğin 15 dakika) sanki güç tuşuna tekrar basılmış gibi açılmasını ve ana ekrana atmasını sağlamayı istiyorum. Ana ekrana atma işini...
Top Bottom