Arama sonuçları: *

1. Arsek

Cayma bedelim ne kadar

eger kampanyalı bir paketteyseniz su ana kadar aldıgınız kampanya indirimlerinin hepsini geri ödemeniz gerekiyor diye biliyorum mesala 250tl lik bir paketi 200tl ye aldıysanız kampanyalı sekilde. 6 ay kullandınız 6x50 tl den 300tl daha ek masraf cıkacak
  2. Arsek

Google Play bakiyesi kullanımı hk

oyun içi paketleri satın alırken ödeme yöntemini google play akiye olarak seç
  3. Arsek

Android Şifreler ile ilgili bir soru

neden ?
  4. Arsek

Android Xiaomi TWRP modundan çıkamıyorum

rom çökmüş wipe data yap
  5. Arsek

Benim yerime ROM atabilir misiniz?

telefon boot menüsündeyken nasıl telefonuna erişmemizi bekliyorsun abicim
  6. Arsek

Magisk Ek Kurulum sonrası telefon açılmıyor

aynen boyle yap
  7. Arsek

eger bu konu hakkinda bilginiz veya deneyiminiz yoksa cihaz unbrick olabilir ve yetkili servisine gitmeden acilmaz kacaksada telefon gecmis olsun . 1669835521 settingse gel ilk once leangue sen turkce yap daha iyi anlarsin
  8. Arsek

bir video izle oyle yap twrp hard rsset yazarsan cikar karsina
  9. Arsek

eger imei atildiysa daha once yani orjinal imei yoksa gider twrp den silebilirsin verileride kurtadabilme ihtimalin var zor baya ugrasmani tavsiye etmem wipe menusunden silebilirsin
  10. Arsek

sorunu cozmuyor yine ayni ekranda kaliyor cok denedim hard reset atamadan cozumu yok ne yazikki
  11. Arsek

redmi lerde artik bu kronik sorun gibi bise oldu sanirsamda telefonun note 10 s bende aynisini kullaniyorum en ufak bisede rom cokuyor caresi hard reset cok sey denedim ama hard reset atmadan acilmadi s
  12. Arsek

telefonun icinde onemli verilerin varmi
  13. Arsek

Şarj aleti uyar mı bakar mısınız

sen ne anldin 😅 ben zaten hizli derken hizli sarjdan kastettim bide link atarmisin aliyim hemen 3310 dan sikilirsam s21 alirim simdiden sarj aletini aliyim
  14. Arsek

Şarj aleti uyar mı bakar mısınız

150 mi 🤣🤣😅😅🤣😅 1668869436 bide orjinal bide hizli 😅😅🤣🤣🤣😅
  15. Arsek

Note 10s miui 13 güncelleme

1 aydir bu telefon cope dondu her uygulamada hata verip donuyor
  16. Arsek

Note 10s miui 13 güncelleme

hmm sana soyle diyim oyundaki performans biraz daha yukseliyor ama arayuz olarak ve youtube ve music olarak surekli durduruldu hatalari sistem cokmeleri asiri derecede arti gecmeni onermem
  17. Arsek

Android android 12 geldigini nasil anlarim

yani ayarlarda gozukucek tesekkur ederim
  18. Arsek

Android android 12 geldigini nasil anlarim

android 12 nasil guncellenir ? redmi note 10s global kullaniyorum (geldimi,ne zaman gelir) ?
Top Bottom