Neler Yeni

Magisk Ek Kurulum sonrası telefon açılmıyor

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
Cihaz rootlu ve roota izin vermeyen programları düzeltmek için magisk yükledim ek kurulum gerekli dedi yükledim ve yeniden başlata bastım telefon açılmıyor. Telefon redmi yazında kaldı, yardımcı olabilir misiniz?

Ses açma ve güç tuşuna basıyorum cihaz yeniden başlıyor ama böyle kalıyor. TWRP ye (sanırım ses açma ve kapamayla açılıyor) geçiremedim

316714902_1175232133081100_8691310863042033099_n.jpg

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Cihaz rootlu ve roota izin vermeyen programları düzeltmek için magisk yükledim ek kurulum gerekli dedi yükledim ve yeniden başlata bastım telefon açılmıyor. Telefon redmi yazında kaldı, yardımcı olabilir misiniz?

Ses açma ve güç tuşuna basıyorum cihaz yeniden başlıyor ama böyle kalıyor. TWRP ye (sanırım ses açma ve kapamayla açılıyor) geçiremedim

Alıntıyı görüntüle
telefonun icinde onemli verilerin varmi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Alıntıyı görüntüle
redmi lerde artik bu kronik sorun gibi bise oldu sanirsamda telefonun note 10 s bende aynisini kullaniyorum en ufak bisede rom cokuyor caresi hard reset cok sey denedim ama hard reset atmadan acilmadi

s

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim

Alıntıyı görüntüle
Telefonda bulunan sürümü biliyorsaniz https://xiaomifirmwareupdater.com/ bu siteden o sürümü "fastboot" linkinden indirin WinRAR ile içindeki images klasörüne girip boot.imgyi masaüstüne çıkartın. Minimal ADB and fastboot programını bilgisayara kurun Program linki. Sonra programı açın telefonu ses kısma ve güç tuşuna basili tutarak fastboot moduna alın bilgisayara bağlayıp ADB programına gelin fastboot flash boot komutunu girip boşluk bırakıp masautsundeki boot.img dosyasını CMD ekranına surukleyip enter tuşuna basın işlem bitince telefonu açın.

Veya çok daha basiti telefonda olan romu veya üst sürümünü indirin recovery rom olarak. İndirilen romu telefon hafızasına atıp Twrpye gelip hiçbir şey silmeden kurun yeniden başlatın.

Son düzenleme:

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Telefonda bulunan sürümü biliyorsaniz https://xiaomifirmwareupdater.com/ bu siteden o sürümü indirin WinRAR ile içindeki images klasörüne girip boot.imgyi masaüstüne çıkartın. Minimal ADB and fastboot programını bilgisayara kurun Program linki. Sonra programı açın telefonu ses kısma ve güç tuşuna basili tutarak fastboot moduna alın bilgisayara bağlayıp ADB programına gelin fastboot flash boot komutunu girip boşluk bırakıp masautsundeki boot.img dosyasını CMD ekranına surukleyip enter tuşuna basın işlem bitince telefonu açın.
sorunu cozmuyor yine ayni ekranda kaliyor cok denedim hard reset atamadan cozumu yok ne yazikki

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonda bulunan sürümü biliyorsaniz https://xiaomifirmwareupdater.com/ bu siteden o sürümü indirin WinRAR ile içindeki images klasörüne girip boot.imgyi masaüstüne çıkartın. Minimal ADB and fastboot programını bilgisayara kurun Program linki. Sonra programı açın telefonu ses kısma ve güç tuşuna basili tutarak fastboot moduna alın bilgisayara bağlayıp ADB programına gelin fastboot flash boot komutunu girip boşluk bırakıp masautsundeki boot.img dosyasını CMD ekranına surukleyip enter tuşuna basın işlem bitince telefonu açın.
hocam twrpye girebildim. bu menülerden herhangi bir kurtuluş yolu yok mu veri kaybı olmadan. yoksa eğer direkt buradan sıfırlayamıyor muyuz? ve benim yapacağım bir işlem imei ye zarar verir mi

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
hocam twrpye girebildim. bu menülerden herhangi bir kurtuluş yolu yok mu veri kaybı olmadan. yoksa eğer direkt buradan sıfırlayamıyor muyuz? ve benim yapacağım bir işlem imei ye zarar verir mi
Boot flaslamak imeiye zarar vermez mevcut romu tekrar kurmak da zarar vermez twrpdeyken pcye bağlayıp verileri alabilirsin. Yukarıdaki yorumu düzenleyip 1 yol daha ekledim deneyip yazabilirsin.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
eger imei atildiysa daha once yani orjinal imei yoksa gider

twrp den silebilirsin verileride kurtadabilme ihtimalin var zor baya ugrasmani tavsiye etmem

wipe menusunden silebilirsin

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
sorunu cozmuyor yine ayni ekranda kaliyor cok denedim hard reset atamadan cozumu yok ne yazikki
Denemeden bilemeyiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

twrp den silebilirsin verileride kurtadabilme ihtimalin var zor baya ugrasmani tavsiye etmem

Zor değil ki twrp açık zaten bilgisayara bağlayıp DCIM vs klasörlerden verileri kopyalayacak.

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
Boot flaslamak imeiye zarar vermez mevcut romu tekrar kurmak da zarar vermez twrpdeyken pcye bağlayıp verileri alabilirsin. Yukarıdaki yorumu düzenleyip 1 yol daha ekledim deneyip yazabilirsin.
adbyi de indirdim bilgisayar telefonu nasıl görecek peki? şu anda görmüyor

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
adbyi de indirdim bilgisayar telefonu nasıl görecek peki? şu anda görmüyor
O zaman Mi flash yazıp programi indir programı aç direkt driver ekranı gelecek önüne onaylayıp kurdur. Yalnız bir iki önceki sürüm olsun son sürüm hatalı kurmuyor driver.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

bir video izle oyle yap twrp hard rsset yazarsan cikar karsina

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,634
Üyeler
165,214
Son üye
Neweirz1
Top Bottom