Arama sonuçları: *

1. B

Evime yapay zeka almak istiyorum

Tam kontrolü sağlaman için evindeki her şeyi akıllı yapman lazım. Aydınlatmadan fırına, buzdolabına vs. vs..
  2. B

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Yazdığım mesajdaki anlamı bile anlamamışsın ne diyim. Bunu diyecek kadar YÜZSÜZSEM alırım dedim. Yüzsüz olduğunu baştan kabul ettiysen sıkıntı yok tabii ki. Neyse son olarak şunu söyleyeceğim 10+ sayfa yazı yazıldı. Hala almak istiyorsun git öğretmene ihtiyacım var de al tableti. Kur pubg’ni...
  3. B

Alman için ihtiyacım var demen gerekiyor. Bunu diyecek kadar yüzsüzsem alırım.
  4. B

Toxic midir bilmem. Bu biraz insan olmak ve elini vicdanına koymakla alakalı.
  5. B

10 sayfa bu anlatıldı dostum ama maalesef.
  6. B

Dostum allah aşkına. Bunlar senin maddi durumunu kötü mi yapıyor? Bırak indirimi bırak taksidi. O çocuklar bunların adını dahi bilmiyor ya.
  7. B

Verilir dostum zamanla onlara da verilir. En azından senin gibi insanlar da aradan çekilirse daha kolay verilir.
  8. B

Dostum. Onlar da senin şu anki halin gibi duyarsız insanlar demek ki. Onlar gibi olmanın iyi olmadığını anlaman lazım.
  9. B

Bizim seni engellememiz seni birazcık da olsa duyarlı biri yapacaksa hemen engelleriz hiç sıkıntı yok.
  10. B

ALOOO o çocukların derdi cihaz değil. İyi bir bilgisayar hiç değil. Tek istekleri var .
  11. B

Tek dileğim ailesi ondan çok daha duyarlı insanlardır umarım.
  12. B

Senin yaptığın boşu pardon ama elini vicdanına koyduğunda hisseden herkes anlar dostum. Herkes ister 3070’li pc si olsun. Ama o tabletleri verdikleri çocukların derdi bu değil. Tek istekleri bir şeyler öğrenebilmek...
  13. B

Canlı derslere oyun oynamak istediğinden değil de girecek cihazı olmayan binlerce çocuk var Türkiye’de. Onlara bir bak derim. Allahım deliricem neden boşuna masraf olsun ki diyor. Aloo o bütçeler derslere giremeyen çocuklara ayrıldı. Kenarda tabletim dursun biraz da onla oynarım diyenlere değil
  14. B

Kuzenlerime verdiler bize vermediler. İyiki de vermemişler. 1 haksızlık yapılmış 2.si de mi yapılsın?
  15. B

Harbiden ya. Devlete söyleyelim 3070’i 3080 le değiştirsin malum 8K oyunculuk şart artık(!)
  16. B

Buradan tableti lüks için aldığın anlaşılıyor ama o tabletler ihtiyacı olana verilir lüks için değil.
Top Bottom