Neler Yeni

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Canlı derslere oyun oynamak istediğinden değil de girecek cihazı olmayan binlerce çocuk var Türkiye’de. Onlara bir bak derim.
Tamam abi. Kardeşime zaten tablet alcaktık neden boşuna masraf olsun ki bu ülkede ben hiç fakir insan görmüyorum asgari ücretli adamların evinde bile tablet telefon bol artık teknolijiye erismek kolay oldu devlet ihtiyacı olana dağıtmıyor rastgele çekiliş gibi mesala ben

Abdullah abinin pc çekilişine katılmadım
Allahım deliricem neden boşuna masraf olsun ki diyor. Aloo o bütçeler derslere giremeyen çocuklara ayrıldı. Kenarda tabletim dursun biraz da onla oynarım diyenlere değil

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Birader dalgamı geçiyorsun sen ?? ülkenin %41 i asgari ücretle çalışıyor bir kg et 60 TL 5 litre yağ 80 TL
Son zamanlarda saçma boş insanlar çoğalmış diyosun ama sen daha yeni üyesin güldürme beni ne rtx 3070 miş sen istemezmidin pc olsa duyar kasıp kendinizi cömertleştirmeyin

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Umarım. Ama çıkar adalet yok evinde çift çift cihazı olanlara veriyolar. Kimse duyar kasmasin bu forumda biri rtx 3080 - 3090 lı bir pc si olsa bile ister beleş bir şey çünkü çıksa ben almıyacam diyen olmaz
1) Genelleme yapma.
2) Kişi kendinden bilir işi.
Tamam abi. Kardeşime zaten tablet alcaktık neden boşuna masraf olsun ki bu ülkede ben hiç fakir insan görmüyorum asgari ücretli adamların evinde bile tablet telefon bol artık teknolijiye erismek kolay oldu devlet ihtiyacı olana dağıtmıyor rastgele çekiliş gibi mesala ben

Abdullah abinin pc çekilişine katılmadım
Daha 8. sınıfa gidiyorsun diye yüklenmiyorum sana. Yokluk görmemişsin, çalıştığım ilçelerdeki köyleri gezdirme ve ne şartlarda yaşadıklarını sana gösterme şansım olsaydı keşke, fakir insan görmüyormuş...

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Tamam kardeşim rtx 3070 im var çok zenginim benden daha zengini yok ultra zenginim istesem google ve microsoftu satın alırım. ben bana verilmemesine değil zaten benden bile daha iyi durumu olanlara verilmesine ve banada verilsin ozaman diyorum ya kuzenimin iphone 11(düz) ü var ve tablet aldı çok güzel

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Son zamanlarda saçma boş insanlar çoğalmış diyosun ama sen daha yeni üyesin güldürme beni ne rtx 3070 miş sen istemezmidin pc olsa duyar kasıp kendinizi cömertleştirmeyin
Senin yaptığın boşu pardon ama elini vicdanına koyduğunda hisseden herkes anlar dostum. Herkes ister 3070’li pc si olsun. Ama o tabletleri verdikleri çocukların derdi bu değil. Tek istekleri bir şeyler öğrenebilmek...

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Tamam kardeşim rtx 3070 im var çok zenginim benden daha zengini yok ultra zenginim istesem google ve microsoftu satın alırım. ben bana verilmemesine değil zaten benden bile daha iyi durumu olanlara verilmesine ve banada verilsin ozaman diyorum ya kuzenimin iphone 11(düz) ü var ve tablet aldı çok güzel
Arkadaş haksızlığını yediremeyip agresif atağa geçiyor. Komiksin komik!

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Mert Zortlu
Kuzenim benden zengin diğerleride öyle 2 şer 3 er cihazları var onlara da verdiler sistemdeki imzama göre zengin gözükebilirim ama orta yani benden iyilere veriliyorsa kardesimede verilmeli
Siz böyle yaptığınız için asıl ihtiyacı olanlara verilmiyor gerçekten yazık

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Boş konuşuyorsun.Kapıma gelip tablet verseler alırım yalan yok.Ama gidipte ihtiyacım var falan demem.
Sen ne yazdın? Kardeşimin ihtiyacı var

komik

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Bak kardeş öncelikle forumda yeni değilim yaklaşık 2 yıl üye olmadan dolaştım geçenlerde bir kayıt olayım dedim, ne 3070'miş diyorsun o kartı alan adam tabletin en kralını da alır burda hala fakir edebiyatı yapıyorsun baban esnafmış şu dönemde esnafların zor durumda oldugunu hepimiz biliyoruz git bi kızılaya , zafer carsısına kac tane dukkan kapandı hala yok o yok bu yok şu duyar kasıyorsun diyorsun...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,705
Üyeler
165,873
Son üye
qNebula
Top Bottom