Neler Yeni

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
1) Genelleme yapma.
2) Kişi kendinden bilir işi.

Daha 8. sınıfa gidiyorsun diye yüklenmiyorum sana. Yokluk görmemişsin, çalıştığım ilçelerdeki köyleri ve ne şartlarda yaşadıklarını sana gezdirme şansım olsaydı keşke, fakir insan görmüyormuş...
Yokluk görme değil -2 yıl önce max 4k bütçem vardı pc için bir anda yürüdü ve köyüm var yoksul akrabamda var gördüm hayatımda ilk defa bir pc olcak rtx 3070 oda onun dışında hayatım iyi cihazlarla geçmedi.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Tamam kardeşim rtx 3070 im var çok zenginim benden daha zengini yok ultra zenginim istesem google ve microsoftu satın alırım. ben bana verilmemesine değil zaten benden bile daha iyi durumu olanlara verilmesine ve banada verilsin ozaman diyorum ya kuzenimin iphone 11(düz) ü var ve tablet aldı çok güzel
Onlar intihar etse sende edeceksen al helal olsun onlar kendini ateşe atıyor sende atacaksan al helal olsun. Ki bunları yapmayacaksın haram olsun.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bak kardeş öncelikle forumda yeni değilim yaklaşık 2 yıl üye olmadan dolaştım geçenlerde bir kayıt olayım dedim, ne 3070'miş diyorsun o kartı alan adam tabletin en kralını da alır burda hala fakir edebiyatı yapıyorsun baban esnafmış şu dönemde esnafların zor durumda oldugunu hepimiz biliyoruz git bi kızılaya , zafer carsısına kac tane dukkan kapandı hala yok o yok bu yok şu duyar kasıyorsun diyorsun...
Esnaf oto sanayi esnaf işi kötü demedim esnaf dedim sadece tamam siz şuan kesin çıkmasını istemiyosunuz aynen

(İsteyen engelleyip geçsin)

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Ya sinirden elim ayağım titriyor.
Bizim imkanımız var istesek geçenlerde konu açtığım bilgisayarı zorda olsa tekte alabiliriz.
17 yaşındayım ama ben genede birçok şeyden kıstım ailemi zora sokmak istemedim.
İndirimleri takip ettim 100 tl indirim indirimdir diyip alıyoruz hala.
AMA SEN NANKÖR HERİF RTX 3070 Lİ SİSTEMDEN BAHSEDİP 1000 TL lik bir tableti bedavaya almak için devlete ağlaman beni sinir etti.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Onlar intihar etse sende edeceksen al helal olsun onlar kendini ateşe atıyor sende atacaksan al helal olsun. Ki bunları yapmayacaksın haram olsun.
Tablete güzel demedim :) adalete dedim dürüst cevapla çıkmasını istemezmisin ?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Yokluk görme değil -2 yıl önce max 4k bütçem vardı pc için bir anda yürüdü ve köyüm var yoksul akrabamda var gördüm hayatımda ilk defa bir pc olcak rtx 3070 oda onun dışında hayatım iyi cihazlarla geçmedi.
ALOOO o çocukların derdi cihaz değil. İyi bir bilgisayar hiç değil. Tek istekleri var .

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
@ismailtraslan,
Bu tabletler sınırlı sayıda, herkese verilmiyor. Gayet güzel bir tablet.
MEB'in GM vermek yerine böyle kaliteli f/p bir ürün vermesi takdir edilesi.
Anladığım kadarı ile kuzenlerine de vermişler, benden zenginler diyorsun.
Biraz araştırdım, başvuru yapıp ihtiyaç sahibi olduğunu belirtmek gerekmiş.
Madem zenginler nasıl alabildiler? Yoksa acizliklerini ortaya koyup yalan mı söylediler?
Eğer durum böyle ise ve tek amacınız misafirlikte pabci mubil oynamak ise cidden yazık.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,065
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom