Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Hayatımda ilk defa birinden bu kadar nefret ettim.
Kuzenlerime verdiler bize vermediler. İyiki de vermemişler. 1 haksızlık yapılmış 2.si de mi yapılsın?TanıdıksıZ değil benim kuzenlerim benden çok çok daha varlıklı 3 tane cihazı vardı pc + telefon + tablet şimdi 4 tane oldu 2 tablet çok iyi diğer kuzenlerime neredeyse tüm tanıdıklarıma ama bize vermediler.
Tamam abi. Kardeşime zaten tablet alcaktık neden boşuna masraf olsun ki bu ülkede ben hiç fakir insan görmüyorum asgari ücretli adamların evinde bile tablet telefon bol artık teknolijiye erismek kolay oldu devlet ihtiyacı olana dağıtmıyor rastgele çekiliş gibi mesala benHarbiden ya. Devlete söyleyelim 3070’i 3080 le değiştirsin malum 8K oyunculuk şart artık(!)
Konuyu tab a7 hakkında konuşmak için açtım duyar kasmaya başladılar.Burada kawga varmış bizim haberimiz yok(!)
Birader dalgamı geçiyorsun sen ?? ülkenin %41 i asgari ücretle çalışıyor bir kg et 60 tl 5 litre yağ 80 tlTamam abi. Kardeşime zaten tablet alcaktık neden boşuna masraf olsun ki bu ülkede ben hiç fakir insan görmüyorum asgari ücretli adamların evinde bile tablet telefon bol artık teknolijiye erismek kolay oldu devlet ihtiyacı olana dağıtmıyor rastgele çekiliş gibi mesala ben
Abdullah abinin pc çekilişine katılmadım
Duyar değil. Yapılan bir haksızlığın tekrarını istiyosunuz. Her şeye duyar demeyin gidin ötede ağlayın.Konuyu tab a7 hakkında konuşmak için açtım duyar kasmaya başladılar.
Asgari ücret ile değil babam esnafBugun öğrendim bunu .
Asgari ücretle is bulmaya gidicem baksana 3000 serisi ekran karti alınıyormuş.!
knk yaşının küçüklüğüne veriyorum bu yazdığını fakir insan mı yok sanırım dünyaya fazla toz pembe bakıyorsun izmire gelirsen kadifekale ve çukur taraflarına gitmeni öneririm ozaman anlarsın fakir varmı yokmu.Tamam abi. Kardeşime zaten tablet alcaktık neden boşuna masraf olsun ki bu ülkede ben hiç fakir insan görmüyorum asgari ücretli adamların evinde bile tablet telefon bol artık teknolijiye erismek kolay oldu devlet ihtiyacı olana dağıtmıyor rastgele çekiliş gibi mesala ben
Abdullah abinin pc çekilişine katılmadım