- En İyi Cevap
- 26
Olay şimdi anlaşıldı, ülkemin torpil ve tanıdıklarını öne çıkarma sevdası.Kuzenim zaten öğretmen bizi aradı filan dedi ben aramadım bile
Olay şimdi anlaşıldı, ülkemin torpil ve tanıdıklarını öne çıkarma sevdası.Kuzenim zaten öğretmen bizi aradı filan dedi ben aramadım bile
Kuzenimi ön plana çıkarıp ne yapıcam hocam torpilliler işte satarlarsada kuzenimin yüzüne bakmam zatebOlay şimdi anlaşıldı, ülkemin torpil ve tanıdıklarını öne çıkarma sevdası.
Yani bende sinirliyim ihtiyacı olmayanlara verilmesine ama ben pc mi daha toplamadım tam ve şuan boştayım en azından sürece kadsrOlay şimdi anlaşıldı, ülkemin torpil ve tanıdıklarını öne çıkarma sevdası.
Sen kendine binlerce liralık sistem diz, sonradan bedavadan tableti iste. Senden daha kötü durumda olan insanlar var.Arkadaşlar Sizce meb güzel bir tablet vermiyormu çok iyi bence bedava ben haricinde çevrem deki herkese tüm kuzenlerime verdiler kardesimin ihtiyacıda var
10 sayfa bu anlatıldı dostum ama maalesef.Sen kendine binlerce liralık sistem diz, sonradan bedavadan tableti iste. Senden daha kötü durumda olan insanlar var.
Ama bunun gibi toxicler anlamaz.10 sayfa bu anlatıldı dostum ama maalesef.
knk işler böyle yürüyor tanıdık varsa şanslısın mesela bizim üst komşu mimarlık bitirdi fakat dönercide çalışıyordu niye iş yok şuan ne yapıyor bilmiyorum ama mesela benim yengem bi partinin gençlik kollarında iyi bir mevkide çalışıyor partiyi anladınız siz yengem kendi tanıdığına 5dk de iş buldu ve iş bulduğu kişi lise mevzunuOlay şimdi anlaşıldı, ülkemin torpil ve tanıdıklarını öne çıkarma sevdası.
Ben kendi tepkimi vermek istedim sadece, sebep bu.10 sayfa bu anlatıldı dostum ama maalesef.
Toxic midir bilmem. Bu biraz insan olmak ve elini vicdanına koymakla alakalı.Ama bunun gibi toxicler anlamaz.
Bunun amacı PUBG MOBİLE.Bende aldım 6. sınıftayken vestel tab 1041 vermişlerdi 3 4 sene idare ettim D
Kocaeli belediyesi dağıttı her sene, 4.sınıflara top, 5.sınıflara bisiklet, 6.sınıflara tablet, Top dışında hepsini aldım ne ballıyım. xdİlk gördüğümde şaşırdım, her yerde faaliyete geçen bir uygulama değil.
Çoğu kişiye verilse her türlü duyardık zaten, sınırlı sayıda bir kampanya.
Ülkede yaklaşık 20 milyon öğrenci var, yaklaşık 300-400 bin tablet veriliyor.
Onların da zaten çoğu İstanbul gibi metropol şehirlere dağıtılıyor ve bitiyor.
Verdikleri tablet de son derece güzel, umarım kuzeniniz gibi çok kişi yoktur.