Neler Yeni

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
Egemen Toz
Arkadas inatla anlamak istemiyor

DEVLET SANA SORUYOR OGRETMEN ARACILIGIYLA DIYOR KI IHTIYACINIZ VAR MI DURUMUNUZ KOTU ISE TABLET YARDIMI YAPALIM

EGER IHTIYACIMIZ VAR DEMEZSEN SANA DEVLET ZORLA TABLET VERMIYOR

BEN MUHTACIM IHTIYACIM VAR DURUMUM YOK DEYIP ALIYORSUN O TABLETI

OYLE DIREK DEVLET KAPINA GELIP SANA

AAA SIZE TABLET CIKTI ISTER MISINIZ DEMIYOR
ABİ DİREK EN İYİ CEVAP SEÇİN UĞRAŞTIRMAYIN BİZİ

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Tableti nasıl veriyorlar ?

DEVLET SANA SORUYOR OGRETMEN ARACILIGIYLA DIYOR KI IHTIYACINIZ VAR MI DURUMUNUZ KOTU ISE TABLET YARDIMI YAPALIM

EGER IHTIYACIMIZ VAR DEMEZSEN SANA DEVLET ZORLA TABLET VERMIYOR

BEN MUHTACIM IHTIYACIM VAR DURUMUM YOK DEYIP ALIYORSUN O TABLETI

Aradıkları zaman eğer gerçekten ihtiyacın varsa ihtiyacım var dersin.
İhtiyacın yoksa ve yüzsüzün tekiysen yine ihtiyacım var dersin.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Linç yiyebilirim ama gerçekler bu.
Ne kadar zengin de fakir de olsan hep kendini başkalarından daha fazla düşüneceğinden bedava tableti alırsın doğal olarak.
Bana MEB dese al sana bedava tablet alırım yani gidip de fakire verin demem.
Düz mantık arkadaşlar fazla iyimsersiniz.
Tek iyi mesaj sizsiniz. yani anlamıyorum burda kimse hayır almam demez millet beleş yemek veriyorlar mesala dışarda dünya kadar toplanmışlar.

Neymiş rtx 3070 alacakmışım alasım kalmadı valla ya milet ne kadar hasıt tablet verilse ve bize extra masraf olmaz en zengininin bile bir gideri bir zorlandığı yer vardır. Ben ucuz olsun diye indirim kovalayarak tooluyorum teker teker çok çok zengin olsam 1 saatte rtx 3080 7 5800x pc dizer geçerim iphonr 12 pro yu çeker geçerim ipad pro 4 alır geçerim bir anakart yada kasa + psu p yada ram+ssd parası gidiyo bir tablete

Kısaca : yüzsüz ve yokluk görmediğimi öğrendim

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Çekiliş mi bu dostum bize çıksa kabul ettik etmedik diyorsun. B550M VDH alabilirdin tablete ihtiyaç varsa, ayrıca velev ki burdan çoğu kişi kabul etti diyelim bu, durumu etik bir hale getirmez.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Yazdığım mesajdaki anlamı bile anlamamışsın ne diyim. Bunu diyecek kadar YÜZSÜZSEM alırım dedim. Yüzsüz olduğunu baştan kabul ettiysen sıkıntı yok tabii ki. Neyse son olarak şunu söyleyeceğim 10+ sayfa yazı yazıldı. Hala almak istiyorsun git öğretmene ihtiyacım var de al tableti. Kur PUBG’ni sonra sokağa çık. Gez biraz illaki vardır maddi durumu kötü insan gözlerinin içlerine bak hepsinin. Hepsiyle empati kur sonra konuya gelip son mesajı yaz...
Off her şey i göründüğü gibi sanın sanın artık uğraşmıyacam herşeyi rtx 3070 lerden pc lerden ibaret sanın size göre yüzsüzüm ama gerçekten yüzsüz olup olmadığımı ben biliyorum bana yeter bu artık sizin ne dediğiniz linçleriniz umrumda değil gidin lincinizi tablet alıp satanlardan çıkarın

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
Egemen Toz
Tek iyi mesaj sizsiniz. yani anlamıyorum burda kimse hayır almam demez millet beleş yemek veriyorlar mesala dışarda dünya kadar toplanmışlar.

Neymiş rtx 3070 alacakmışım alasım kalmadı valla ya milet ne kadar hasıt tablet verilse ve bize extra masraf olmaz en zengininin bile bir gideri bir zorlandığı yer vardır. Ben ucuz olsun diye indirim kovalayarak tooluyorum teker teker çok çok zengin olsam 1 saatte rtx 3080 7 5800x pc dizer geçerim iphonr 12 pro yu çeker geçerim ipad pro 4 alır geçerim bir anakart yada kasa + psu p yada ram+ssd parası gidiyo bir tablete

Kısaca : yüzsüz ve yokluk görmediğimi öğrendim
Kendin ile çakıştığının farkında mısın?
İndirim kovalama olayını benden duyunca açman da bi ironik

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Çekiliş mi bu dostum bize çıksa kabul ettik etmedik diyorsun. B550M VDH alabilirdin tablete ihtiyaç varsa, ayrıca velev ki burdan çoğu kişi kabul etti diyelim bu, durumu etik bir hale getirmez.
Çekiliş gibi eline geçene araştırmadan veriyolar öğretmene ihtiyacım var demeleri yetiyor

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Köydeki kerede veriliyor kuzenlerimden biride köyde yaşıyor ama durumları bizden iyi köylü fakir olcak diye bir şey yok ki :) telefonu xiomi redmi note 9s mesala tabletide oldu mis benim bir pc var onuda daha tam toplayamadım ve suan bostayız
sen şunun bunun neyi var bende niye yok kafasıyla yaşarsan baba parası bitince çok zor duruma düşersin haberin olsun

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Off her şey i göründüğü gibi sanın sanın artık uğraşmıyacam herşeyi rtx 3070 lerden pc lerden ibaret sanın size göre yüzsüzüm ama gerçekten yüzsüz olup olmadığımı ben biliyorum bana yeter bu artık sizin ne dediğiniz linçleriniz umrumda değil gidin lincinizi tablet alıp satanlardan çıkarın
Durum nedir o zaman kendini açıkla insanlar ona göre yorum yazsın.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Kuzenim benden zengin diğerleride öyle 2 şer 3 er cihazları var onlara da verdiler sistemdeki imzama göre zengin gözükebilirim ama orta yani benden iyilere veriliyorsa kardesimede verilmeli
allah için türkiyede hangi orta halli aile 3070 alabiliyor çocuğu için?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Kendin ile çakıştığının farkında mısın?
İndirim kovalama olayını benden duyunca açman da bi ironik
@cfranko ve bir kaç kişiye ya bahsettim daha önce inanman inanmaman umrumda değil ben kendimi biliyorum amacım kimseye show değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom