Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

Android HarmonyOS'mu EMUI mi

HarmonyOs yapma Google desteği yok diye biliyorum Emuı'da vardır belki
  2. Charles Darwin

Deprem olurken Android deprem uyarısı çalışan oldu mu?

İnternet açık ve konumda açık ama ben kendimden örnek vermiyorum arkadaşlarımla sohbet ettiğimde geçmişti bu konu konuştuklarımızın arasında geçen cümleler bunlar
  3. Charles Darwin

Deprem olurken Android deprem uyarısı çalışan oldu mu?

O sisteme ben güvenmiyorum deprem olduktan sonra geliyor bazen hiç gelmiyor veya 5 saniye önceden geliyor geliştirilmesi gerek
  4. Charles Darwin

Android Whatsapp üzerinden gelen fotoğrafta virüs var mıdır ?

Bende öyle düşünüyorum zaten Whatsapp üzerinden gönderdiği fotoğrafın boyutu 49 KB ve .jpg uzantılı böyle bir küçük boyutlu bir fotoğrafın içine virüsün yerleştirileceğini hiç zannetmiyorum ama insan korkuyor yani 1643221909 Zaten engelledim çoktan ben sadece bu fotoğraftan dolayı bir şey olur...
  5. Charles Darwin

Bende sanmıyorum fakat gelişen ve değişen şu dünyada her şeyin mümkün olacağını kanaat getiriyorum az bile olsa şüpheleniyorum ve takıntı hastalığım bu şüphemi daha çok arttırıyor
  6. Charles Darwin

Arkadaşlar merhaba bugün sahibinden üzerinden birisi sattığım ürün için Whatsapp üzerinden benle iletişim kurdu fakat yabancı bir vatandaş idi numarası +234 olarak başlıyor kendisi bana ilanın fotoğrafını attı ve hala satılık mı diye ingilizce olarak soru sordu bende sorgulamadan direk fotoğrafı...
  7. Charles Darwin

Android ACİL!! Android Bootloader ekranına girdim nasıl çıkacağım ACİL!!

Şu konuşmaya yaklaşık 5 dakika güldüm sanırım :) ( Sandım kelimesini sanırım diye okudum kusura bakmayın )
Top Bottom