Arama sonuçları: *

1. H

okulun vediği tableti güncelledim

Benim telefon samsung grand prime hafızası 8gb ben buna 8 gb daha ekleyebilirmiyim?Sadece brawl stars yüklü başka bir şey indiremiyorum
  2. H

bekle bekle bi bakalım (aklımımı okudun bende tam insta istiyecektim) 1616339650 abchikmet958 1616339701 yalnız bi 30 dkye cevap veririm işim var biraz 1616340252 öyle bir şey varmı?
  3. H

Eyvallah
  4. H

KRALLLL sın sen deneyirum hemen reisss
  5. H

Vallaha oldu ama ordan esinlendim iğneyi tutmanın yönü varmış şimdi indirsem göremezler demi
  6. H

yok denedim olmuyor bıçakla herşeyle denedim Peki indirirsem nolur ne yapabilirler?
  7. H

Arkadaşlar tableti resetledim ama biosdan değil biostan olmuyor çice birşeyler çıktı ben bir şey indireceğim zaman sim kartı çıkartsam karşi tarafa bilgi gidermi (resetledim ama her şey aynı gibi) 1616320638 çice=çince
  8. H

Olmadı komut yok dedi kaldı öyle açılmıyorda kapanmıyorda ne yapcam bilmiyorum 1616315278 ayarlardan deniyeceğim 1616315351 denesemmi herifler resetlememem için o yöntemi kapatmışlar
  9. H

Biliyor sağol ( şu @Garip Kont raporlasana) 1616314771 reis ban yiyecen boşver onu brn onu dc yede bildirecem
  10. H

15 yaşındayım bende orda sorduğum soruda hafıza kartı neye yarıyacak diye sordum (senle uğraşıcam banlanan kadar)
  11. H

tamamdır
  12. H

hafıza kartı ne için bende var 16gb bi olayı varsa söyleyin ona göre alayım krallar. 1616313969 Hard reset fabrika ayarı oluyor yani Ayarlardanmı bios ekranımı andoid ekranımı ne ordanmı yoksa
  13. H

fabrika ayarlarına döndürüyorum o zaman sim kartıda çıkartımmıda sorun filan kalmıyor yani 1616313776 benim kafama takılan soru: sim kart çıktımı bilgi almıyacaklar demiyeclermiki niye çıkarttın
  14. H

Reis sen diyosunki tableti sıfırla istediğini indir oyna resetlemezsem görürler.yani demi 1616313382 Güveniyorum sana len (🤗) umarım sıkıntı olmaz hakkınızı helal edin ( peki anlamazlarmı reset attığımı hoca elbet tableti okula getir diyecek)
  15. H

Bu iyi olmadı bende sevinmiştim😢😢😢
  16. H

dadafqywud1yeoa 1616312353 O zaman benim indirdiğim uygulamaları görüyorlarmı sistemde
  17. H

Abi Eyvallah öğretmen amcamada sordum göz korkutuyorlarmış
  18. H

ya zaten güncellemek yasaksa olan oldu
  19. H

tamamdır o zaman iyi oldu güncellmek
  20. H

zaten konu tamda öyle oldu 1616311068 o zaman bende oyun indireyim 🙂☺