Arkadaşlar okulun dağıttığı tablet ilk geldiğinde android filan yoktu tableti kardeşime verdim güncellemiş normal tablet olmuş nolur yardım edin bir şey olurmu.Öğretmenim bir şey indirirseniz para cezası var dedi
Kardeşim noluyor bi sakin olArkadaşlar okulun dağıttığı tablet ilk geldiğinde android filan yoktu tableti kardeşime verdim güncellemiş normal tablet olmuş nolur yardım edin bir şey olurmu.Öğretmenim bir şey indirirseniz para cezası var dedi
babama bi kağıy imzalattılar tablettde sadece eba filan vardı şimdi is play store youtube var (reis korktum ya bir şey olucak diye)Kardeşim noluyor bi sakin ol
Android güncellemesi mi yapmış ?
Ayrıca para cezası falan veremezler merak etme
yani tablet ders tableti yerine normal andoid oldubabama bi kağıy imzalattılar tablettde sadece eba filan vardı şimdi is play store youtube var (reis korktum ya bir şey olucak diye)
youtube dan bir şey olmaz sadece oyun falan yüklemesinbabama bi kağıy imzalattılar tablettde sadece eba filan vardı şimdi is play store youtube var (reis korktum ya bir şey olucak diye)
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani tablet ders tableti yerine normal andoid oldu
evet tablet modeli aidata alim 10youtube dan bir şey olmaz sadece oyun falan yüklemesin
Kardeşim sakin ol bir şey olmazevet tablet modeli aidata alim 10
sitesinde güncellme yapın diyordu
Kusura bakmayın heyecanlandım korktum yani
İçim rahatladı sağol reis ya para cezası olunca korktum Çook teşşlürlerKardeşim sakin ol bir şey olmaz
Sadece youtube varsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum
En fazla ders videosu izlemek için yükledim der olur biter
Playstore filanda varKardeşim sakin ol bir şey olmaz
Sadece youtube varsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum
En fazla ders videosu izlemek için yükledim der olur biter
para cezası falan yokİçim rahatladı sağol reis ya para cezası olunca korktum Çook teşşlürler
Playstore filanda var
yani sadece gözmü korkutuyorlarpara cezası falan yok
Yok Yok Korkmayınİçim rahatladı sağol reis ya para cezası olunca korktum Çook teşşlürler
Playstore filanda var
Evet aynen öyleyani sadece gözmü korkutuyorlar
zaten konu tamda öyle oldutablete güncelleme geldi bende yanlışlıkla bastım de sonra bu oldu iptal edemedim de ordaki uyugulamalar dışındada bişe yükleme hocaya direk göster bencem sonradan bişe söylemeden görürse daha fena olabilir
o zaman bende oyun indireyim ☺Yok Yok Korkmayın
Merak etmeyin para cezası falan veremezler
Öyle bir şey olsa insanlar Okul tabletinden oyun oynamazdı herhalde
Evet aynen öyle
Göz korkutuyorlar
.dzaten konu tamda öyle oldu