Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

🟢 S24 Ultra server kayıt açıldı!

Fiyata dahildi benimki. 13T Pro, 16 bin'e aldım orjinal sarj ile birlikte. Üzerine direnç atıp kılıf da verdi işte. Yaptıracaksan iyi araştır eli sağlam olsun. En basitinden NFC çalışmıyor bunu yaptırınca ama en basiti. Bende o bile çalışıyor misal.
  2. Matt Murdock

Bunda da IMEI atılmış oluyor zaten. Normalinden farkı cihaza bir işlem uygulanmadan atılıyor olması.
  3. Matt Murdock

Benimki de 13T Pro çift katman ama yaptırdım. Düzgün yapmazsa mahveder, yapar ise hiç bir sorun olmuyor. Sorunsuz benimki şu an.
  4. Matt Murdock

30 bine alınacak en iyi şeylerden biri
  5. Matt Murdock

[ÇÖZÜLDÜ] Youtube premium alınır mı?

Valla hayat küçük rakamları takmak için gereksiz bu yüzden gerek yok diyorum. 38 TL ver kurtul işin olduğunda gir. Ben çok sık kullandığım için mecburen kullanıyorum.
  6. Matt Murdock

Kesinlikle izle. Dünya'nın en iyi dizisi diyemem ama benim için özel olduğu için ayrı seviyorum. IMDB 8 üzeri olan bir diziyi eğer çok seçişi değilsen beğenirsin diye düşünüyorum. Ayrıca izleme sırası var. 1 - Daredevil 1. Sezon 2- Daredevil 2. Sezon 3- The Defenders (6 bölümlük mini dizi. Tek...
  7. Matt Murdock

Yani şu yüzden, YouTube Premium olmadan hayat olmamalı. En kötü sıkılınca bile oraya giriyoruz. Sorun arasak oraya giriyoruz. Müzik dinlesek oraya giriyoruz. Kanal takip ediyoruz yüzlerce yine giriyoruz. Aylık 3 ekmek parası vermek de dert değil. Yok reklam engelleyici vs gerek yok. Her cihazdan...
  8. Matt Murdock

Gördüğüm en saçma konu
  9. Matt Murdock

Yurt dışı Xiaomi 14 ultra alınır mı?

Bence gayet iyi. 1719930636 Usta biri yaptığı sürece hiç bir zararı yok.
  10. Matt Murdock

13 ve 14 serisi gayet iyi. Hem kamera hem performans açısından.
  11. Matt Murdock

Alınır. Efsane bir cihaz. Fiyat ne kadar dediler?
  12. Matt Murdock

Androidin berbat olması hakkında?

Evet Android telefonlarda modele bağlı şebeke sorunları var fakat bunu her cihazda bulamazsın. Şebeke sorunu Android yazılımı nedeniyle değil işlemci nedeniyle olur. Kulandığın telefonları yazmıyorsun Android deyip duruyorsun. İşlemci nedeniyle dediğim de ısınma yüzünden lehimler aşınıyor ve bu...
  13. Matt Murdock

Android'e miui indirilebilirmi

Evet indiriliyor da yazım çok yanlış. MIUI de Android zaten.
  14. Matt Murdock

Android Redmi 9T güncelleme yaparsam kilitlenir mi ?

Direnç değişme işlemi var. Direnç değişince kalıcı güncelleme veya sıfırlama yapılabilir. Güncelleme yapmadan önce telefoncuya götürüp açtırması lazım anakartı.
  15. Matt Murdock

Modding SD 8 Gen 2 Kullanıcıları, Yaşadınız!

İyi hoş da oyunlarda ne performans verecek ki açsa bile.
  16. Matt Murdock

imei atma 1000 tl!!!

Yalan atıyorlar hocam öyle bir mevzu yok. İllegal bir şeyin neyi için Xiaomi'ye 500 TL veriyorlar :D Anlarsan kendin de yaparsın, attığım forumdan konu açıp yardım alın. Ücretli yapanlar da var o forumda, daha ucuza yaptırırsın. https://forum.miuiturkiye.net
  17. Matt Murdock

Android MIUI 15 Kamera v5.0 Güncellemesi Yayınlandı

Daha önceki sürümlerdeki kamera yazılım sorununu çözemediler.
  18. Matt Murdock

miui14den miui13e geçiş

Zaten körüm hayat beni vurmuş vuracağı kadar
  19. Matt Murdock

miui14den miui13e geçiş

Parlaklığı en düşüğe alıyorum, internet de kapalı ama %30 sarj varken bi bakıyorum tel kapanmış 0 olmuş.
  20. Matt Murdock

miui14den miui13e geçiş

MIUI 14 bana daha stabil geldi fakat gece çok fazla sarj yemeye başladı.
Top Bottom