En ucuz S24U yd 31-32K, kayıtla 41-42K. S20 Fe 2. elde max 8-9 eder. 32-33 yd cihaz yerine 45 TR cihaz çok çok daha mantıklı.Server kayıt alıp 2. Elden satarsan s20fe yi. 25-30k ya gelir.
Nasıl hesap seninkisi![]()
asus rog 8 pro var bende, benim telefona da olur mu bu çok anlamıyorumdaMehmet Şimşek sadakatini takdir ediyor!
zannetmiyorum benim telefon o kadar para etmiyor normalde amazonda easycep kampanyası vardı 8k fazladan veriyordu yoksa benim hu teli 13kya satma şansım yokServer kayıt alıp 2. Elden satarsan s20fe yi. 25-30k ya gelir.
Nasıl hesap seninkisi![]()
aynen ben de böyle düşünmüştüm o yüzden dedim ama takas kampanyası bitmiş sanırım artıkEn ucuz S24U yd 31-32K, kayıtla 41-42K. S20 Fe 2. elde max 8-9 eder. 32-33 yd cihaz yerine 45 TR cihaz çok çok daha mantıklı.
10 bin kayıta vereceğime gider note 10+ falan alırım idarelik 4 ay onunla geçinirim. Kayıt çok pahalı geldi bana300 $ ama yapan kişiye göre fiyat değişir
Fiyata dahildi benimki. 13T Pro, 16 bin'e aldım orjinal sarj ile birlikte. Üzerine direnç atıp kılıf da verdi işte. Yaptıracaksan iyi araştır eli sağlam olsun. En basitinden NFC çalışmıyor bunu yaptırınca ama en basiti. Bende o bile çalışıyor misal.Hocam birkaç ay önce teknoway 4k fiyat çekti yaptırmaya şuan simler kapalı hâla yapıp yapmama konusunda kararsızım. Siz ne kadara yaptırdınız?
Redmi Note 13 Pro Plus alırsın kayıtta ettirirsin10 bin kayıta vereceğime gider note 10+ falan alırım idarelik 4 ay onunla geçinirim. Kayıt çok pahalı geldi bana
Asus ROG hakkında hiç bilgim yokasus rog 8 pro var bende, benim telefona da olur mu bu çok anlamıyorumda
Nisan Mayıs gibi düşer 24 ün kayıt fiyatı 25 serisi çıkınca 150 dolar bandında olur kayıt.Her geçen gün Server kayıt fiyatları artar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Redmi Note 13 Pro Plus alırsın kayıtta ettirirsin![]()
Server kayıtlı cihaz olduğu bilgisine nereden ulaştın hocam bana kalırsa bu cihaz samsung bile değil o mesaj apple cihazda sanki.
Korkuttu. Çift cihaz alıp 6 ay 6 ay kullanırım daha iyi.