Arama sonuçları: *

1. Mithril

Xiaomi server kayıt gelmiş

Yaptırmadım hocam. Ona 150 dolar vereceğime kendi cihazımı satıp aynı parayı üzerine ekleyip kayıtlı 13 ultra almak daha mantıklı geliyor şuanda. Cihazın satılmasını bekliyorum.
  2. Mithril

Yok hocam güncelleme ile falan silinmiyor ama 150 dolar fiyat değermi sizce ?
  3. Mithril

Xiaomi 13 pro server kayıt gelmiş fiyatı 150 dolar sizce değermi fiyat?
  4. Mithril

🟢 S24 Ultra server kayıt açıldı!

Hocam birkaç ay önce teknoway 4k fiyat çekti yaptırmaya şuan simler kapalı hâla yapıp yapmama konusunda kararsızım. Siz ne kadara yaptırdınız?
  5. Mithril

🟢 S24 Ultra server kayıt açıldı!

Hocam direnç hep pahalı hemde çift katmanlı anakartlarda tehlikeli iş. Bende xiaomi 13 pro var bu dediklerim yüzünden yapamıyorum direnç işlemini. Server kayıt en mantıklı seçenek.
  6. Mithril

Telefona root atarsak ne olur

Tecrübe konuşuyor.
  7. Mithril

Her banka değil ama bazı bankalar açılmıyor diye biliyorum. Mesela nays ta uyarı veriyor ama kullanmana izin veriyor.
  8. Mithril

Root atarsan bazı telefonda kullanmayacağın uugulamaları kullanabilirsin. Silemediğin uygulamaları silebilirsiz. Telefona tamamen farklı bir yazalım atabilirsin. Ama işi bilmiyorsan yapmanı tavsiye etmem çünkü telefonun çöp olma olasılığda var yanlış bir şey yaparsan.
  9. Mithril

Android MP4'ün Android Sürümünü Guncelleyemiyorum

Benden size tavsiye salın bu işi hocam.
  10. Mithril

Hocam öyle her yazılım atılmaz bu cihaza. Direk yapımcının bir şey sunması lazım o da çok zor. Ben bir şey bulacağınızı sanmıyorum.
  11. Mithril

O oyunu android olan neredeyse her şey açıyor
  12. Mithril

Hocam güncelleme böyle cihazlarda yarardan çok zarar getirir genelde çünkü işlemcileri çok güçsüz oluyor böyle cihazların. Siz yazılımı yükseltince cihaz dahada yavaşlıyor.
  13. Mithril

Xiaomi redmi note 9 twrp bulabilirmisiniz?

Linkteki note 9s için. 9s de snapdragon işlemci var düz 9 da mtk var uyumlu değil yani
  14. Mithril

Orange fox ta maalesef cihazım listelenmiyor. Ne çöp cihazdır bu.
  15. Mithril

Denedim bunu hocam cmd den twrp yi lur diyorum sonra yine cmd üzerinden boot twrp yapıyorum ama cihaz normal birşekilde açılıyor sıkıntı twrpdemi hiçbirfikrim yok
  16. Mithril

Yok hocam twrp sadece 9S var
  17. Mithril

Geç cevap için kusura bakmayın. Acaba en basit şekilde nasıl kurabilirim? Arrow os kurucamda. 1686593215 Hocam benim cihaz düz redmi note 9
  18. Mithril

Hiçbiryerde bulamadım bu telefon için twrp bulma şansınız varmı?
  19. Mithril

MIUI 13 Modem MIUI 14 içinde çalışırımı?

Hocam ben önerimiyorum kaçak cihazları ota üzerinden güncellemeyi sizi bilmem ama bende hep bir problem çıktı. Modem dosyası muhtemelen çalışacaktır.
Top Bottom