Neler Yeni

MIUI 13 Modem MIUI 14 içinde çalışırımı?

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım
Selamlar arkadaşlar Redmi Note 10 Pro (India) cihazım IMEI repair (IMEI kurtarma) işlemi yaptım ve cihazı güncellerken MIUI 13 Modem dosyasını flash liyorum şimdi 14 güncellemesi geldi ve bu Modem dosyası MIUI 14 içinde çalışırımı?

Konuyu anlamayanlar yorum yapmazsa sevinirim.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam ota üzerindenmi güncelleyeceksiniz?

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ota üzerindenmi güncelleyeceksiniz?
Kusura bakmayın geç cevap verdim evet OTA üzerinden guncelleyip modem atacağım herzaman böyle yaptım ve sıkıntı çıkmadı ancak MIUI 12.5 Modem dosyası MIUI 13 de çalışmıştı ama fark ediyorum ki 13 modem i 14 de çalışır mı? Kimileri çalıştığı ancak servis gelmediğini belirtmiş.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Kusura bakmayın geç cevap verdim evet OTA üzerinden guncelleyip modem atacağım herzaman böyle yaptım ve sıkıntı çıkmadı ancak MIUI 12.5 Modem dosyası MIUI 13 de çalışmıştı ama fark ediyorum ki 13 modem i 14 de çalışır mı? Kimileri çalıştığı ancak servis gelmediğini belirtmiş.
Hocam ben önerimiyorum kaçak cihazları ota üzerinden güncellemeyi sizi bilmem ama bende hep bir problem çıktı. Modem dosyası muhtemelen çalışacaktır.

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben önerimiyorum kaçak cihazları ota üzerinden güncellemeyi sizi bilmem ama bende hep bir problem çıktı. Modem dosyası muhtemelen çalışacaktır.
Rom atma işi çok uzun ve Chipset Snapdragon olduğu için IMEI gitmiyor ve şuana kadar problem yaşamadım bir kere yaşadım ondada ROM atarak sorunu hallettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,978
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom