Arama sonuçları: *

1. NecroPunch

Evime yapay zeka almak istiyorum

sıkıntı yok hem de benim İngilizcem gelişir
  2. NecroPunch

link atabilirmisniz az çok ingilizcem var turn of the light gibisnden de konuşabilirm
  3. NecroPunch

usta sadece kendi odamı yapacağım lambayıda akıllı almayı felan bende düşündüm ban sadece kontrol edicek sesli iletişimi açık bi cihaz lazım 1617619326 ustam bu cihazı isteyen biri ne işe yaradığınıda biliyordur zaten benim başta dediğim gibi sadece şuanlık ışığı aç müzik aç demek gibi şeylerde...
  4. NecroPunch

alırım usta Türkçe konuşanı varsa linki atabilirmisin aslında ingilizcede fark etmez böyle istediğimi yapacak uygulaması olcak bi cihaz arıyorum
  5. NecroPunch

ben yeni dizdim birde ekran kartı alırsam 10 numara olacak inş
  6. NecroPunch

benim tek dostum pc im o bana yetiyor
  7. NecroPunch

usta ben konuşarak yapabileceğim bir cihaz istiyorum yoksa bunlar kolay işler telefondan da yapabilirim ama ben bunu söylerek te yapmak istiyorum 1617618944 usta ben sadece ışığı kapat dediğimde kapatacak şu şarkıyı aç dediğimde açacak bir şey istiyorum
  8. NecroPunch

knk ben hayatım boyunca hep yanlızdım artık böyle fazla arkadaşı olan birini görünce bu kadar insanla nasıl arkadaş kalabiliyor gibisinden konuşmaya başlıyorum sonra diyom insanlar nasıl arkadaş oluyor diye düşünüyorum çok değişik bi hal almaya başladım belki biyapay zeka bulsam onun ile konuşum...
  9. NecroPunch

peki bu ne yapıyor dediğim gibi sadece müzik aç akıllı lambadan ışığı kapat desem yapar mı max 600 700 tl desem 1617618593 aynı kafadayım çok yanlızım anasını satayım ama artık bundan zevk almaya başladım :(
  10. NecroPunch

şimdi bu alet ne işe yarıyor bi bilgin var mı ?
  11. NecroPunch

BRUUHHUHHHHHH 1617618350 bi ışığı kapat müzik aç diyeceğimiz şeylerdemi yok şuan vay bee
  12. NecroPunch

yüklü miktardan kastın 1617618250 1000 tl tutarmı
  13. NecroPunch

Türkiyede alexa gibi çalışacak mesela ışığı kapat dediğimde kapatacak bi sistem istiyorum ne kullanaiblirim
Top Bottom