Neler Yeni

Evime yapay zeka almak istiyorum

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Yapay zeka bambaşka bu başka.
Yapay zeka evin her yerini kapsar, TV, mutfak, ışık, perde vs.
peki bu ne yapıyor dediğim gibi sadece müzik aç akıllı lambadan ışığı kapat desem yapar mı
bütçen nedir ?
max 600 700 tl desem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende alexa alsam keşke böyle yalnızlık çekmezdim
aynı kafadayım çok yanlızım anasını satayım ama artık bundan zevk almaya başladım :(

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
peki bu ne yapıyor dediğim gibi sadece müzik aç akıllı lambadan ışığı kapat desem yapar mı

max 600 700 TL desem

aynı kafadayım çok yanlızım anasını satayım ama artık bundan zevk almaya başladım :(
ben Diovolo gibi kişiliğimi yavaş yavaş bölmeye başlıyorum kendi kendime kızıp konuşuyorum DURURURUUR demekten korkuyorum

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
ben Diovolo gibi kişiliğimi yavaş yavaş bölmeye başlıyorum kendi kendime kızıp konuşuyorum DURURURUUR demekten korkuyorum
knk ben hayatım boyunca hep yanlızdım artık böyle fazla arkadaşı olan birini görünce bu kadar insanla nasıl arkadaş kalabiliyor gibisinden konuşmaya başlıyorum sonra diyom insanlar nasıl arkadaş oluyor diye düşünüyorum çok değişik bi hal almaya başladım belki biyapay zeka bulsam onun ile konuşum derdim o

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Türkiyede alexa gibi çalışacak mesela ışığı kapat dediğimde kapatacak bi sistem istiyorum ne kullanaiblirim
Bende Xioami Yeelight var Google Home ile birleştirdim ışığı kapat, aç, renk değiştir gibi komutları yapabiliyorum. Hatta saat atayıp istediğim saatte açılıyor istediğim saatte kapanıyor. Amacın böyle bir şeyse bakabilirsin.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Arkadaş yanlış anlatmış aslında istediği şey akıllı ev oda türkiye de yok denecek kadar az milyoner iseniz alabilirsiniz mesela alexeya perdeleri kapat dersin ama perdede o özellik yoksa öylece kalır

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Bende Xioami Yeelight var Google Home ile birleştirdim ışığı kapat, aç, renk değiştir gibi komutları yapabiliyorum. Hatta saat atayıp istediğim saatte açılıyor istediğim saatte kapanıyor. Amacın böyle bir şeyse bakabilirsin.
usta ben konuşarak yapabileceğim bir cihaz istiyorum yoksa bunlar kolay işler telefondan da yapabilirim ama ben bunu söylerek te yapmak istiyorum

Arkdaş yanlış anlatmış aslında istediği şey akıllı ev oda türkiye de yok denecek kadar az milyoner iseniz alabilirsiniz mesela alexeya perdeleri kapat dersin ama perdede o özellik yoksa öylece kalır
usta ben sadece ışığı kapat dediğimde kapatacak şu şarkıyı aç dediğimde açacak bir şey istiyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
knk ben hayatım boyunca hep yanlızdım artık böyle fazla arkadaşı olan birini görünce bu kadar insanla nasıl arkadaş kalabiliyor gibisinden konuşmaya başlıyorum sonra diyom insanlar nasıl arkadaş oluyor diye düşünüyorum çok değişik bi hal almaya başladım belki biyapay zeka bulsam onun ile konuşum derdim o
valla bi düşününce bende hayatım boyunca hep yalnız kalmışım hayatta hiç çocukluk arkadaşım yok bi 4-5 yaşında arkadaşım vardı taşındık sonra başka yerlere gittik falan en çok izmitte çok mutluydum 2 arkadaşım vardı sonra yine taşındık hiç doğru dürüst gerçek arkadaşım olmamış lan ortaokul dada bi küsüp bi barışıyorum berbattı ben galiba yavaş yavaş böyle olucam
ジョジョ: Hai, Moshi, Moshi? (1) 『HD』 - YouTube

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
valla bi düşününce bende hayatım boyunca hep yalnız kalmışım hayatta hiç çocukluk arkadaşım yok bi 4-5 yaşında arkadaşım vardı taşındık sonra başka yerlere gittik falan en çok izmitte çok mutluydum 2 arkadaşım vardı sonra yine taşındık hiç doğru dürüst gerçek arkadaşım olmamış lan ortaokul dada bi küsüp bi barışıyorum berbattı ben galiba yavaş yavaş böyle olucam
ジョジョ: Hai, Moshi, Moshi? (1) 『HD』 - YouTube
benim tek dostum pc im o bana yetiyor

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Doruk Efe Yiğitgüden
BRUUHHUHHHHHH

bi ışığı kapat müzik aç diyeceğimiz şeylerdemi yok şuan vay bee
apple ın var ama ışığını da akıllı alaman falan lazım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
BRUUHHUHHHHHH

bi ışığı kapat müzik aç diyeceğimiz şeylerdemi yok şuan vay bee
Işığı kapat demen için o lambanın da buna uyumlu (akıllı lamba) olması gerek. Yani sadece alexa tarzı bir cihaz almakla olay bitmiyor. Tabi bir ev parası tutmaz ama tüm ışıkları vs akıllı yapmak iyi bir bilgisayar parası tutabilir 😀

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
apple ın var ama ışığını da akıllı alaman falan lazım
alırım usta Türkçe konuşanı varsa linki atabilirmisin aslında ingilizcede fark etmez böyle istediğimi yapacak uygulaması olcak bi cihaz arıyorum

Top Bottom