Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

Android Samsung DeX için Type-C - HDMI Kablo İşe Yarar mı?

Rica ederim hocam. Kablosuz şarj yine yavaş kalıyor, pek tavsiye etmem. Elimde sadece bir kablosuz şarj cihazı var o da kulaklığı şarj ederken dahi ısınıyor, kablosuz şarjlar genel olarak mı böyle yoksa bendeki mi kötü bilmediğim için kesin yönlendirmek istemiyorum ancak ısınmaya yol açabilir...
  2. Ricciardo

Android Samsung DeX için Type-C - HDMI Kablo İşe Yarar mı?

Çalıştırırsın hocam. S23 FE ile kullanıyorum, tablet de aynı şekil destekliyor. Ama unutma, DEX şarjı hızlı harcıyor, hdmi kablosu üzerinden şarjın düşüyor sürekli. Tabii uzun süreli kullanmayacaksan sorun olmaz ama uzun süre kesintisiz kullanman sorun olabilir. Bunun için hem pd hem hdmi...
  3. Ricciardo

Y.D Telefonların Server Kaydı ile ilgili

Konuyu okumanı tavsiye ederim: Başlık '📱 Yurtdışı S23 Ultra Alıp Server Kaydı Yaptırdım! YAŞADIKLARIM...' https://forum.donanimarsivi.com/konu/yurtdisi-s23-ultra-alip-server-kaydi-yaptirdim-yasadiklarim.839907/
  4. Ricciardo

Android S23 Ultra - Server kayıt için GÖRÜŞME YAPTIM!

Bu samsungun servise verilen cihazlar için mümkün kıldığı bir şey. Burada ya farklı bir sunucuyu telefon samsungun bu sunucularınran olduğuna dair yazılımı ikna edecek bir başka sunucuya bağlanıyor ya da samsungun kendi sunucularına gizli bir şekilde erişimleri var. İki durumda da muhtemelen...
  5. Ricciardo

Hocam S24U için işlem yapıyor musun? Fiyat, işlevsellik vs gerekiyorsa özelden de yazabilirsin.
  6. Ricciardo

Hocam işi halledince süreci, ücreti, varsa olumlu olumsuz yönlerini yazar mısınız merak ettiğim bi konu.
  7. Ricciardo

YD Pixel Cihazlar Hakkında

Teşekkür ederim
  8. Ricciardo

YD Pixel Cihazlar Hakkında

Arkadaşlar bugün duyurulan yd telefonların kayıt ücretine yapılan zamdan sonra merak ettim, Google Pixel cihazlara imei atılabiliyor mu? Tamamen bilgi amaçlı soruyorum 😅
  9. Ricciardo

Google pixel 4XL imei atılır mı?

Eski tuşlularda imei sadece 2G şebekesi için kayıtlı diye biliyorum, yalan olmasın teyit ettirmek gerek. Ancak internet kullanılamaz diye duymuştum, kesin bilgi değildir.
  10. Ricciardo

Android Xioami Kamera HDR A vs HDR

Arkadaşlar merhaba, Xioami telefonlarda kamera uygulamasında HDR'a tıkladığımızda HDR A ve HDR seçenekleri çıkıyor, HDR'ın işleyiş şekline, faydalarına vs biraz hakimim ancak HDR A nedir, ne farkı var bilmiyorum. İnternette araştırmaya çalıştım ama HDR'ı anlatan yazılardan başka bir şey...
  11. Ricciardo

Modding Poco X3 Pro'ya Windows 10/11 Yüklenebiliyor

"Merhaba. Türkiye'nin en popüler telefonlarından biri olan Poco X3 Pro için Windows 10/11 kurmayı anlatacağım." ... "Kurulum aşaması için bu videoyu uygulamanız gerekiyor:" ----------------------------- Pek anlatmamışsın sanki hocam, umarım anlatımın yoldadır. Zira videoda Çince yazılar falan...
  12. Ricciardo

Android USB Hata Ayıklama - ROM Yükleme

Sd kart ile global romu kurdum, sorunsuz çalışıyor. Mi ve Google hesaplarımdan yedeklerimi indirdim, fotoğraflarımı başka buluta yedekliyordum tekrar indirmeye gerek duymadım öyle kullanıyorum işte telefonu. Çözmek istediğim sorun da arada çözüldü bir şekilde hiç deşmiyorum o yarayı 😅
  13. Ricciardo

Bilgiler için teşekkürler hocam, işin (en azından benim açımdan) bu kadar arap saçına dönmesinin sebebi benim bu işlerin hiçbirine girmeye niyetimin olmaması idi. Böyle bir işe girişecek olsam baştan araştırmamı yapar ekipmanımı hazırlar öyle girişirdim. Bir uygulama kullanımında hata yaptım...
  14. Ricciardo

Bulunduğum konum itibari ile internetim yavaş, indirmeyi başlattım ancak uzun sürecek, bitince müsait bir zamanda tekrar yazacağım. Yardımların için teşekkür ederim, umarım sonra müsait olursan devam edebiliriz 🙏 İyi akşamlar. 1661212676 @RevDeisDou hocam indirmeyi beklerken sd kart olayını...
  15. Ricciardo

MIU idi, global olarak almıştım arada root atan arkadaş değiştirmedi ise (değişebiliyor mu onu bile bilmiyorum :) ) global olması lazım. Son sürümü indirdikten sonra rom olarak fastboot tipinden rom indirmem gerekli değil mi? Önceden indirdiğim recovery idi. Stable beta değil direkt stable...
  16. Ricciardo

Tüm dosyaları zaten silmiş bulundum arada. Miflash pro kurdum ancak mi hesabıma yarın girebilirim internet meselem biraz enteresan gereksiz bilgi kirliliğine girmeyeyim, mi hesabı şart mı?
  17. Ricciardo

Ses kısma+güç tuşunu basılı tutunca ekrana fastboot yazısı geliyor ve öyle kalıyor ancak girmiş sayılıyor mu bilmiyorum.
  18. Ricciardo

Arkadaşlar bi saçma uygulamanın androidi silmesi sonucu işletim sistemsiz kaldım ve telefonum açılmıyor. (Poco X3 Pro) Daha önce root atıldığı için bilmesem de rahatlıkla rom atarım diye düşündüm ancak atamıyorum ve sanırım usb hata ayıklama açık değil. İşletim sistemine erişemeyeceğim için...
  19. Ricciardo

MIUI için icon paketi

Arkadaşlar icon paketi kullanmak istedim ancak miui seçeneği sunan uygulama bulamadım, holo nova vs ek launcher gerekiyor. Miui ile kullanabileceğim icon uygulaması var mı?
  20. Ricciardo

Android vpn önerisi (ücretsiz)

Dark web bilemeyeceğim, onun dışında Thunder VPN akıyor.
Top Bottom