Ricciardo 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,858 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 1,916 İsim Mehmet 7 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bugün duyurulan yd telefonların kayıt ücretine yapılan zamdan sonra merak ettim, Google Pixel cihazlara imei atılabiliyor mu? Tamamen bilgi amaçlı soruyorum
Arkadaşlar bugün duyurulan yd telefonların kayıt ücretine yapılan zamdan sonra merak ettim, Google Pixel cihazlara imei atılabiliyor mu? Tamamen bilgi amaçlı soruyorum
Realhas the Great 80+ Gold Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 5,275 7 Temmuz 2023 #2 Google Tensor serisi işlemci kullananlara atılmıyor diye biliyorum diğerlerine atılabilir
Ricciardo 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,858 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 1,916 İsim Mehmet 7 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Realhas the Great yazmış: Google Tensor serisi işlemci kullananlara atılmıyor diye biliyorum diğerlerine atılabilir Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim
Realhas the Great yazmış: Google Tensor serisi işlemci kullananlara atılmıyor diye biliyorum diğerlerine atılabilir Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim