Arama sonuçları: *

1. Sahin416

A73 5G Batarya Performansı.

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. 2 gün önce elime A73 5G modeli ulaştı ve kullanmaya başladım. Daha önce de forumda S20+'dan A73'e geçilir mi diye başlık açmıştım. Dün itibariyle uygulama ve yazılım güncellemelerini tamamladım. Bugün ilk kullanımıma göre bataryası beni oldukça şaşırttı. Sizin de...
  2. Sahin416

İOS vs Android ? Sizce Hangisi ?

Apk İle işim olmadığı için geçme kararım netleşti aslında. Android'de root ve rom ile birçok şeyi yapmış başarmış olan birisi olarak söylüyorum ki şuan apk kurmak bile gereksiz geliyor. 2 uygulama kullanıyorum apk ile biri snaptube biri vanced. 1644563968 Bende çok aktif kullanıyorum google...
  3. Sahin416

Genel olarak herkes İOS Diyor. Andorid'den İOS'a geçenler zorlanma veya bi alışma süreci yaşıyor mu ?
  4. Sahin416

Evet arkadaşlar soru gayet açık aslında. Sizce İOS mu yoksa Android mi ? Günlük bir kullanıcı için söylüyorum, çok oyun oynamayan sosyal medyada takılan özellikle gmail ve video editi ile uğraşan biri için sizce İOS mu yoksa Android mi daha başarılı ?
  5. Sahin416

Emulator olmadan oyun oynama ??

saolasın hocam 1620040184 teşekkür ederim hocam
  6. Sahin416

Hocam mobilde oynamak da mümkün tabi de ben günümün çoğunu pcde geçiriyorum o bakımdan istedim
  7. Sahin416

Biraz daha detaya girer misin hocam 1620039752 Ne yazık ki ağır oyunlarda ve çok sistem gerektiren oyunlarda fps kaybı çok fazla hocam 1620039788 Yani benim istediğim şu sistemimdeki işlemci ve ekran kartını doğrudan oyuna bağlamak istiyorum.
  8. Sahin416

Microsoft sotrdan yüklenen oyunlar için ayrı bir hesap istiyor ve ne yazık ki mobil hesabım bağlanmıyor hocam
  9. Sahin416

Arkadaşlar herkese selamlar biliyorsunuz ki mobil oyunlar artık pc seviyesine yaklaşıyor. Benim kafamda da bir soru var. Asphalt 9, call of duty, genshin gibi oyunları emulator olmadan pc'de oynamanın bir yolu var mı ? Yani demek istediğim şu android bir emulator sistemi yoruyor. Bu oyunları...
  10. Sahin416

Donanım arşivi mobil uygulaması.

Teşekkür ederim. Ben bunu bilmiyordum 😅
  11. Sahin416

Peki dostum android için var mı ? 1613997989 Android için varsa link alabilir miyim ?
  12. Sahin416

Ben bilmiyordum çok pardon 😅
  13. Sahin416

Arkadaşlar donanım arşivi mobil uygulaması çıkmasını ister miydiniz ? Hem Android için hem de ios için basit sade ve oldukça kullanışlı bir uygulama yapılsa nasıl olur ?
Top Bottom