Neler Yeni

Emulator olmadan oyun oynama ??

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Arkadaşlar herkese selamlar biliyorsunuz ki mobil oyunlar artık pc seviyesine yaklaşıyor. Benim kafamda da bir soru var. Asphalt 9, call of duty, genshin gibi oyunları emulator olmadan pc'de oynamanın bir yolu var mı ? Yani demek istediğim şu android bir emulator sistemi yoruyor. Bu oyunları rahatça emulatörsüz açmak mümkün müdür ? Eğer mümkün değilse en uygun alternatifleri söyler misiniz ? Bluestack, nox player, memu, ld4player, gibi alternatifler ne yazık ki işe yaramıyor. Hepsi istediğim oyunları tam manasıyla performans kaybı olmadan çalıştıramıyor.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Bazı oyunlar microsoft store da oluyor

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Windows .apk / .xapk dosyalarını açacak şekilde tasarlanmadı. Hazır emülatörler kurmak istemiyorsan kendin sanal makine oluşturup istediğin ayarını yapabilirsin.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Windows .apk / .xapk dosyalarını açacak şekilde tasarlanmadı. Hazır emülatörler kurmak istemiyorsan kendin sanal makine oluşturup istediğin ayarını yapabilirsin.
Biraz daha detaya girer misin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

olmaz kodlar farklı emulator kodları bir birine dönüştürüyor.
Ne yazık ki ağır oyunlarda ve çok sistem gerektiren oyunlarda fps kaybı çok fazla hocam

Yani benim istediğim şu sistemimdeki işlemci ve ekran kartını doğrudan oyuna bağlamak istiyorum.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
hocam o zaman mobilde açın birbirne uyumsuz kodlar bunlar
Hocam mobilde oynamak da mümkün tabi de ben günümün çoğunu pcde geçiriyorum o bakımdan istedim

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar herkese selamlar biliyorsunuz ki mobil oyunlar artık pc seviyesine yaklaşıyor. Benim kafamda da bir soru var. Asphalt 9, call of duty, genshin gibi oyunları emulator olmadan pc'de oynamanın bir yolu var mı ? Yani demek istediğim şu android bir emulator sistemi yoruyor. Bu oyunları rahatça emulatörsüz açmak mümkün müdür ? Eğer mümkün değilse en uygun alternatifleri söyler misiniz ? Bluestack, nox player, memu, ld4player, gibi alternatifler ne yazık ki işe yaramıyor. Hepsi istediğim oyunları tam manasıyla performans kaybı olmadan çalıştıramıyor.
bilgisayarına android kurup o şekilde kullanabilirsin. https://www.android-x86.org/ performans ve driverlar nasıl oluyor pek emin değilim ama bir araştır. ben eski onboard ekran kartlı laptopa kurdum, windowstan daha hızlı çalıştı.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
bilgisayarına android kurup o şekilde kullanabilirsin. https://www.android-x86.org/ performans ve driverlar nasıl oluyor pek emin değilim ama bir araştır. ben eski onboard ekran kartlı laptopa kurdum, windowstan daha hızlı çalıştı.
saolasın hocam

VMware, VirtualBox kullanarak ISO dosyasını çalıştırabilirsin.
Bunun gibi.
teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,853
Üyeler
163,566
Son üye
eskighost
Top Bottom