Arama sonuçları: *

1. Shyankh

Android Telefon android yükseltme (M51)

Android yükseltmek için custom rom ile yapabilirsiniz ama bir işinize yarar mı emin değilim, biraz boş iş gibi, sıfırlayıp baştan başlayabilirsiniz.
  2. Shyankh

Android Nedir bu S24FE ayrımcılığı?

Örneğiniz tutarsız olmuş, bir de şöyle düşünün, S23 FE için çalışan ekip One UI 7 için süreci tamamladı ama S24 FE için çalışan ekip tamamlayamadı, e o zaman S23 FE hazır olmasına rağmen S24 FE hazır olmadığı için S23 FE'yi de mi geciktirsinler? Bu da saçma olurdu. Güncellemeler adım adım...
  3. Shyankh

Android Nedir bu S24FE ayrımcılığı?

S21 FE güncelleme desteği bitmemiş miydi? Bir de konuyu öyle bir yazmışsın ki zorda kalmışsın gibi, abartılacak bir şey yok, vereceğiz dedilerse verirler, işin teknik, yönetim kısmını bilmiyoruz, her şeyde gecikmeler olabilir, normal yani. Geldiği zaman yaparsınız zaten, şu an forum...
  4. Shyankh

Android Android için free yt premium ya da ytmusic var mı ?

Sipay sanal kart açabilirsin, YouTube ödemelerinde %60 Cashback veriyor, baya ucuza gelir.
  5. Shyankh

Pc xiaomi telefonu görmüyor ?

Başka kablo ile denedin mi?
  6. Shyankh

Android S23 İÇİN MÜZİK UYGULAMA ÖNERİSİ

Öğrenci isen 22 TL ve Sipay uygulamasından sanal kart oluşturup, ödemeni Sipay ile yaparsan %60 cashback veriyor.
  7. Shyankh

Android S23 İÇİN MÜZİK UYGULAMA ÖNERİSİ

Bir dönem MYT ve SnapTube kullanıyordum, Spotify'a para vermenin gereksiz olduğunu düşünüyordum sonrasında 3 Aylık ücretsiz Spotify deneme üyeliği geldi, artık bırakamıyorum. :D 1702588457 Bu arada YouTube Premium'a sahipseniz YouTube Music de yanında geliyor, onu da kullanmıştım bi dönem, iyiydi.
  8. Shyankh

Uygulama indirirken cihaz soruyor

Gmailimi başka telefonda girmiştim, sonrasında çıkış yaptım, hesap ayarlarımdan uzaktan oturumunu da kapattım, şifremi de değiştirdim ama yine de hala play store da iki cihaz bağlı gösteriyor, bir şeyler indirirken sürekli soruyor hangi cihaza indirmek istiyorsun diye nasıl çözerim ben bunu...
  9. Shyankh

Redmi Note 8 Pro Rom Atma

Arkadaşlar Redmi note 8 pro cihazıma avrupa rom u attım rom tamamlandı ama sonunda hata verdi telefon açıldı android sürümü falan her şey tamam rom yüklenmiş ama avrupa rom u olmasına rağmen google arama ve google mesajlar uygulamaları duruyor bu hatayı nası çözerim bilgisi olan var mı ...
Geri