Arama sonuçları: *

1. Z

MIUI Rom kodum hiç bir yerde yok fakemi

genelde en stabil global olur. ama telefon modeline göre arat veya konu ac mıuı forumda orada daha bılgılı ınsanlar bu konnuda yardımcı olur. 1707404395 degısır dıye dusunuyorum bolge bolge. net fiyat bilmiyorum. ben tanıdıga ucretsız yaptırmıstım gecen sene. suan ne kadardır bılemem.
  2. Z

kapanmadan 1 ay once yaptır. cunku kapanırsa acam ıslemı ıcın extra ucret ıstenebılır.. evet bootloader kılıdı. onu acmadan ne rom ne de ımeı atabılırsınız. telefon yenıden baslat kamera hızasında kılıt sımgesı varsa acıktır. yoksa kapalıdır.
  3. Z

Fake rom bu. Aynı cihaz bende de var. Bl kilidi açıp 1 hafta bekledikten sonra istediğin romu atabilirsin. Ama dikkat et bu işlemden önce imei attirdiysan imei gider. İlk önce rom işini halket sonra imei işine gir. 1707402265 Iade etmek bu durumda tuhaf. Çünkü yd telefon almışsın. Yd telefona...
  4. Z

Çözüldü

Çift hatsa diğer hatti da 120 gün kullanabilirsin. Değilse direnç işlemi yoksa kapanmamasi için direncsiz yaptır. Çünkü kapanirsa açılması vs daha uğraştırıcı ve pahalı diye biliyorum.
  5. Z

WhatsApp Spam Banı Nedir?

Arkadaşlar WhatsApp dan bir arkadaş spam banı diye bir şey almış. Normalde WhatsApp çok kullanan birisi değil. Arada bizimle vs konuşur. Spam nasıl yapmış olabilir ve hatalı ban olmuş olabilir mi?
Geri