Arama sonuçları: *

1. B

Pubg mobile vonfig atma zarchiver gizliliğiniz için

Bende öyle biliom sonuçta oyunun dosyaları
  2. B

Yok süper smooth + 90fps zararlı bişi yok
  3. B

Merhaba pubg de config atacağım zarchiverde izin istiyor izini vermeye çalışıncada gizliliğinizi korumak için başka klasör seçiniz diyor
  4. B

Gmail hesabı 2 adımlı

sakın kullanma zaten benim discord hesabında aktif etmişdim şuan discord hesabı hurdaya çıktı kullanamıom o kodu kaybettin mi bir şey yapamıyorsun
  5. B

Gmail hesabı 2 adımlı

KK adamsın senin sayende buldum çözümü gittim TV'den 2 adımlı doğrulamayı kapattım
  6. B

Gmail hesabı 2 adımlı

Sağol KK bidahakine öyle yapim
  7. B

Gmail hesabı 2 adımlı

Merhaba telefona format atmam gerekti hesaplardan çıkış yaptım onvo smart tv var bizde onda giriş yapıloydı bu 2 adımlı doğrulama geliyor ama tv'ye hiçbir ekran gelmiyor olduğu gibi dıruyor acaba nasıl TV'den bu hata gelmiyecek şekilde çıkabilirim tv yi sıfırlayayımmı
  8. B

Androidde pc uygulamaları

ondan başka önerebileceğiniz bir program varmı peki?
  9. B

Tamam denetim hocam
  10. B

Hocam onları çok denedim bir işe yaramıyor exeyi apk ya fln çevirmenin yolu varmıdır
  11. B

Realme c55
  12. B

Merhaba ötg + USB çoğaltıcı var bu sayede klavye mouse bağla yanılıyorum acaba telefona (androide) pc uygulamaları kurabilir miyim. Exe uzantılı dosyaları nasıl çalıştırırım. Visual Studio kuracağım
  13. B

Android telefonda tema kurma

Ya ben MIUI ın tenaları gibi üstteki kontrol merkezini xiaominin telefonlarındaki gibi yapmak istiyorum ondan .mtz uzantılı dedim
  14. B

Coloros kontrol merkezi değiştir

Merhaba elimde Oppo a16 telefon var coloros kullanıyor xiaominin kontrol merkezi hoşuma gidiyor play storedeki uygulamalarda indirdikten sonra 2 de 1 erişilebilirliği açmamız gerekiyor acaba bunu kalıcı yapmanın yolu varmı
  15. B

Android telefonda tema kurma

Merhaba elimde android Oppo a16 telefon bulunmakta ben buna .mtz uzantılı bir tema nasıl kurabilirim
  16. B

Android kontrol panelini değiştirme

Merhaba elimde Oppo a16 telefon var kontrol paneli hoşuma gitmiyor acaba bunu kalıcı olarak nasıl xiaomi nin kontrol paneli gibi yapabilirim ( kontrol paneli derken ekranı aşağı kaydırınca gelen wifi mobil veri Bluetooth gibi kısayolların bulunduğu yer)
  17. B

Android'e miui indirilebilirmi

stilleti hoşuma gidiyor play storedekilerde kapatınca gidiyor ondan indirmek istiyorum 1705664934 Peki Oppo A16 ya MIUI kaç indirilir en fazla ve nasıl indirilir
  18. B

Dayanamazsın derken nadıl yani
  19. B

Oppo a16
  20. B

Merhabalar bende android 11 var acaba miui nin bir sürümünü indirmek mümkünmü ? bı sorun çıkarmı ? nasıl indirilir?
Top Bottom