Arama sonuçları: *

1. C

Xiaomi stock rom unu indirirken hangisini seçeceğim

Arkadaşlar merhaba Xiaomi mi note 10 lite (toco) cihazıma lineage os kurmuştum geri dönmek istiyorum stock romuna sitesine girince böyle yerler çıkıyor hangisinden indirmeliyim veya fark ediyormu
  2. C

Telefonu capture cart gibi kullanmak

Arkadaşlar merhaba oyun oynarken video kaydetmek istiyorum ama oyun performansı çok düşüyor bir şekilde bilgisayarımın ekranını telefonumdan kaydedebilirmiyim
  3. C

Kilit ekranında güç tuşuna uzun basarak kapatmayı engelleme

Arkadaşlar merhaba xiaomi mi note 10 lite telefon kullaniyorum calinmamasi icin onlem almak istedim kilit ekraninda kontrol merkezinin acilmadini engelledimki calainirsa ucak moduna alınmasın yada konumu kapanmasin diye ama hala telefon kapandiginda konum hizmetleri calismayacak bunun icin bir...
  4. C

Modding xiaomi mi note 10 lite custom rom önerisi

merhaba cihazımın artık güncelleme desteğide bitti garantiside pil ömrü düştü performansı azaldı ve anladımki custom rom zamanı geldi acaba hangi custom romu kurmalıyım pil ömrü ve performansı açısından lineage os kuracaktım ama sitesinde benim telefonum yoktu başka sitelerde çıkıyordu ama...
  5. C

Mi Note 10 Lite MIUI 13 Size Geldi Mi?

ben aldım
  6. C

Modding xiaomi mi note 10 lite root atılırmı

Merhaba xiaomi mi note 10 lite telefonum var ve artık güncelleme desteği kesildi bende bundan faydalanarak root atayım diyorum sizce root atmak mantıklımı hem hile programları olsun hem performansı olsun bu yüzden root atmak istiyorum sizce root atsam telefon biraz daha hafiflermi ilk...
  7. C

Rootsuz Telefona Root Atarsam İçindeki Veriler Silinir Mi?

kmk root işini çok bilmiyosan ilk önce form doldurup izin istiyorsun ve artık teelfon tamamen senin garanti dışı kalıyor hiçbir hizmetten fayadanamıyorsun yani izin almadan root atmaya kalkarsan telefonun kitlenir bidahada açamazsın telefoncuya götürür bitane yazılım atar telefoncu s3 gibi...
  8. C

Rootsuz Telefona Root Atarsam İçindeki Veriler Silinir Mi?

root atmak kolay iş değil telefonunun marka modeli ne
  9. C

telefonum ilerde yavaşlarsa root atsam hızlanırmı

merhaba redmi note 10 lite 128 gb depolama 8gb ram modeli var bu telefonda her telefon gibi belli bir süre sonra yavaşlayacak emektar bir birey olacak :) doğru bilmiyo olabilirim bildiğim kadarıyla eski telefonların değiştirilmesi için güncellemeyle yavaşlatıyolarmış gibi bişey duymuştum ne...
Top Bottom