Neler Yeni

Mi Note 10 Lite MIUI 13 Size Geldi Mi?

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Günaydın arkadaşlar. Az önce internette bir habere denk geldim 2 gün önce yazılmış ve Xiaomi Mi Note 10 Lite için Android 12 tabanlı MIUI 13 yayımlandığı söyleniyordu. Güncellemeleri kontrol ettim fakat gözükmedi. Aranızda kullanan varsa bakabilir mi güncelleme gelmiş mi size?

abdlzgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
abdulaziz gür
Günaydın arkadaşlar. Az önce internette bir habere denk geldim 2 gün önce yazılmış ve Xiaomi Mi Note 10 Lite için Android 12 tabanlı MIUI 13 yayımlandığı söyleniyordu. Güncellemeleri kontrol ettim fakat gözükmedi. Aranızda kullanan varsa bakabilir mi güncelleme gelmiş mi size?
miui de bir sürü rom çeşidi olduğu için bütün cihazlara aynı anda verilmeyebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
Bana da gelmedi hocam benim xiaomi mi note 10 lite (toco) toco ne anlama geliyor biliyor musunuz rom falan mı acaba

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana da gelmedi hocam benim xiaomi mi note 10 lite (toco) toco ne anlama geliyor biliyor musunuz rom falan mı acaba
Toco bu modelin nicki diyebiliriz. Her telefonun böyle bir nicki olur. Mesela Mi Note 10 Pro'nun kod adı da sweet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada güncelleme geldi bana. MIUI sürümüne girip miui 12 logosuna üst üste basıp ekstra güncelleme seçeneklerini açtıktan sonra geldi fakat kesin çözüm olduğuna emin değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
Toco bu modelin nicki diyebiliriz. Her telefonun böyle bir nicki olur. Mesela Mi Note 10 Pro'nun kod adı da sweet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada güncelleme geldi bana. MIUI sürümüne girip miui 12 logosuna üst üste basıp ekstra güncelleme seçeneklerini açtıktan sonra geldi fakat kesin çözüm olduğuna emin değilim.
Ben miui updaterdan güncelleme yaptım 2-3 gün önce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,881
Üyeler
168,863
Son üye
Poftuq
Top Bottom