Arama sonuçları: *

1. pickpocket

Android 1 yıl kullanılmayan telefonlar kapanacak mı?

İçerisine kendi adina ait hat takip bir süre kullandiysan, IMEI kapansa bile e devlet üzerinden başvuru yaparak IMEI sini actirabilirsin.
  2. pickpocket

Android Donanım Arşivi Forum apk dosyası

APK paylaşmanıza gerek yoktur. Chrome Ayarlar bölümüne tıkladığınızda karşınıza "Donanım Arşivi Forum uygulamasını yükle " seçeneği çıkmaktadır zaten.
  3. pickpocket

Android tv vs smart tv

Hayırlı cumalar:peepokalp:
  4. pickpocket

Android tv vs smart tv

Sonuçta araştırarak, en doğru cevabı veriyorum. :) sallamasyon değil.. Smart TV de kendi programları yüklü oluyor, ekstra ağırlık yapacak bir şey olmuyor içinde. Bizde var mesela , Netflix, Youtube vs. uygulamalara hızlı şekilde giriyorsun. Android TV amcamlarda var 1.5 sene oldu ilk günkünden...
  5. pickpocket

Android tv vs smart tv

Smart TV demek akıllı TV demek yani internet bağlantısı yapabilen TV demek ki buna android, tizen, webos, netrange v.s gibi bir çok işletim sistemini kullanan TV dahildir. Yani bu TV'lerin hepsi birer smart TV'dir ve birbirlerinden farkları işletim sistemleridir. Android ise sadece bu işletim...
  6. pickpocket

Note 8 pro iphone. 8 den daha mi iyi?

İçimi döktüm :) kamera olarak note 8 daha iyi çıkmış
  7. pickpocket

Note 8 pro iphone. 8 den daha mi iyi?

iPhone yazılım olarak iyi olabilir ama o kadar uçuk fiyatlar verilmez bence.
  8. pickpocket

Android Eski Telefona Uygulama Yüklenmiyor

Telefonun ne kadar boş hafızası var?
  9. pickpocket

Kablosuz Şarj İle İlgili

Dizel arabaya benzin katılır mı karşim. Cihazın desteği yoksa yapamazsın.
  10. pickpocket

Android 11 büyük APK dosyaları kurma sorunu

Orada bir ayar vardı. Aynısını bende yaşamıştım ve çözmüştüm. Şuan hatırlamaya çalışıyorum.
  11. pickpocket

Android 11 büyük APK dosyaları kurma sorunu

Erişim yasak yazan kısmın ekran resmini atar mısın. Oraya kopyalamaya çalıştıgında yada girmeye çalıştığında.
  12. pickpocket

Telefonu kilitleyen bildiğiniz bir uygulama var mı?

Android ise ailenden birisinin telefonuna Family link uygulamasını yukle. Kendimede yükle. Kurulum yaparken kendini çocuk ailendeki kişinin telefonunuda ebeveyn olarak seç. Senin gmailini ister ebeveninin telefonundan girerken. Kurulumu tamamladıktan sonra ebevenyninin telefonundan senin...
  13. pickpocket

Yurt Dışı Telefon Aldım

Alttaki attığım yorumu okuduysan , rom atilarak yapılan IMEI islemlerinde, IMEI gitmez yazmışım. Kaldı ki adam Xiaomi note9 a aticam diyor. Yani rom atilarak IMEI işlemi yapılan bir telefon. Ve imesi sifirlamayla gitmeyen, güncellemeleri sorunsuz alan model. Burada adamın aldığı telefonu...
  14. pickpocket

Yurt Dışı Telefon Aldım

Yaparsın kardeşim.
  15. pickpocket

Yurt Dışı Telefon Aldım

Arkadaşa APK ile IMEI tarzı bisiler yapmışlar herhalde. Karıştırıyor boşver. 1626210842
  16. pickpocket

Yurt Dışı Telefon Aldım

Rom atılarak yapılan imeiler gitmez. Ayrıca atılan imei yurtiçi kayıtlı bir telefonun imesi olmalıdır. Rast gele sayı atılması da bir süre sonra imei gitmesine yol açar. Ve atılan telefon imeisi internete girebilen bir telefon ise daha sağlıklı olur. Tutupta 3310 imeisi atmayiniz. Size atan...
  17. pickpocket

Yurt Dışı Telefon Aldım

gitmiyor kardeş gitmiyor. Hala bilmiyosun konuşuyosun yav.
  18. pickpocket

Yurt Dışı Telefon Aldım

Kardeşim şimdi videolu şekilde elimdeki telefonu sıfırlarım gitmezse gelir seni öperim. (3 kere sıfırlamıştım ayrıca daha önce)
  19. pickpocket

Yurt Dışı Telefon Aldım

Bizzat ben imei atıyorum. Aldıgınız cihaz sıkıntılı olabilir. 1.5 senedir kullandıgım yurtdısı telefonda(kendim imei attım) 20 den fazla güncelleme geldi, daha öyle çökma hata kasma sorunu olmadı.
  20. pickpocket

Yurt Dışı Telefon Aldım

Güncellemede sıkıntı yoktur. Yanlış bilgi vermeyiniz.. Düzenli olarak güncelleme gelir. Öyle bir şey yoktur. Telefonu sıfırlamak imei silinmesine yol açmaz. Yanlış bilgi vermeyiniz.
Top Bottom