Yurt Dışı Telefon Aldım

Reaksiyon skoru
2
Yurt Dışından Telefon Aldım Global Sürüm Ama Henüz IMEI Arttırmadım Attırdıktan Sonra Herhangi Bi Sorun Çıkarmı Ve Ben Telefonumu Güncellemeyi Severim Güncelleme Yapamazsın Diyo Herkes Doğrumu

Sorun çıkartmaz ama güncelleme yapamazsın.

orjinal tr de hiç sorun yok ama yurtdisi sonradan imei atilan telefonlarda bu sorun var

Yurt Dışından Telefon Aldım Global Sürüm Ama Henüz IMEI Arttırmadım Attırdıktan Sonra Herhangi Bi Sorun Çıkarmı Ve Ben Telefonumu Güncellemeyi Severim Güncelleme Yapamazsın Diyo Herkes Doğrumu
Eger orijinal şekilde 1800 tl verip imei alırsan sıkıntı olmaz. Ama korsan da yukarıdaki arkadaşların dediği gibi olur.

Güncellemeden sıkıntı yoktur. yanlış bilgi vermeyiniz.. Düzenli olarak güncelleme gelir.

Öyle bir şey yoktur. Telefonu sıfırlamak imei silinmesine yol açmaz. yanlıl bilgi vermeyiniz.
Benim imei atılan cihazımda yanlışlıkla güncelleme yapınca işletim sistemim çöktü.

atabilirsin ben senin imei atmana karismiyorum telefonu sifirlayinca imei gidebiliyor sonradan imei atilanlarda
Kardeşim şimdi videolu şekilde elimdeki telefonu sıfırlarım gitmezse gelir seni öperim.
(3 kere sıfırlamıştım ayrıca daha önce)

Geri