Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

IOS Artık iphone gereksiz mi?

Evet, piyasa değerini kaybetmeyen bir marka. Bu da ios bir cihaza yapılacak yatırımın ne kadar doğru bir şey olduğunun kanıtı oluyor. Risk 0 1720512507 Ben de 1-1,5 sene önce gibi almıştım. Kriz dönemlerini iyi değerlendirmek gerek.
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Adam zaten yapıyor mesela altın yatırımını, borsadan da anlamıyor diyelim. Telefon altından fazla kazandırıyor anaparaya baktığında. Ben 14 pro max'i bedavaya aldım gibi bir şey mesela. 1 senede kendini amorti etti.
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Ben de bir 14 pro max kullanıcısıyım ve s6 edge'den buna geçtim :) Şunu söylemek isterim, zaten bir üst segment ios cihaza sahipseniz yeni duyurulan modelleri almak biraz ahmaklık gibi. Major bir yenilik için 2-3 senelik inovasyon toplamı ancak ihtiyaçları karşılıyor bence. Bu yüzden üst segment...
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Samsung ile rekabet 2010'lu senelerdeki gibi kızışık olmadığı için artık hangi inovasyonu ekleseler satacak gözüyle bakıyorlar. Zaten ürün gamını 2 üründen 4 ürüne çıkarıp koymaları ayrı bir pazarlama kurnazlığı. Ben 15 ve 15 pro max'in aynı ürün gamında bile çıkmasına şaşırıyorum
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

14 Pro Max Kayıt Sonrası E-SIM’e Geçemiyorum

Hayır, cihaz zaten 1 aylık. 1 aydır fiziksel sim ile kullanıyorum. Ama imei kaydı için aldığım 2. Hattı e-SIM olarak kaydetmek istiyorum telefona.
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

14 Pro Max Kayıt Sonrası E-SIM’e Geçemiyorum

Dostlar dün akşam yeni bir hat alıp kayıt yaptım. 2 adet İmei vardı *#06# yapınca, ikisini de fiziksel sim olarak kayıt ettim. Çift hat kullanmak istiyorum. Ancak telefon 2 adet fiziksel sim desteklemiyormuş. 1 fiziksel 1 e-SIM destekliyormuş. Bugün de gidip fiziksel kartı götürdüm Türk...
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

iPhone kenardaki koyu yer nedir?

Kastettiğin yer neresi yuvarlak içine alıp gösterebilir misin?
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

IOS İphone 7'nin sorunları var mı?

Batarya performansı iyi bir cihaz alırsan sorun olmaz. Çok fazla oyun oynayan birisi değilsen kullanırsın
Top Bottom