Neler Yeni

IOS Artık iphone gereksiz mi?

zyraxone

80+
14promax kullanıyorum ve açıkçası yıllardır iphone kullanıyorum Fakat geliştirme gerçekten yok gibi bir şey. Son 4 yılda sadece dinamik ada geldi

Ram fazla falan fasa fiso iphone 8 bile coğu uygulamayı açık bırakabiliyordu güncellemeden önce

Sanki ios kullanmak kölelik gibi. 14promax neden ai almayacak? 15 ve 15plus bilr almayacak.sadece 15 pro ve max. Resmen üvey evlatlık

En basit pil duraklama özelliği bile sadece 15 serisinde var 14 13 neden almadı sarj duraklatmayı? Her yıl aynı üvey evlatlık durumu artık bakmaya başladı.

Pil sağlığı zaten rezalet kullandığım her iphone ve apple watchta yerleri öpmek zorunda 1 yıl geçince

Yani pek gelişme getirilmiyor ve cok kısıtlıyor illada son model olmak zorunda yoksa copu özellik alamıyoruz saka gibi. Neden bu zamana kadar bu kadar apple fanı olmuşum bilmiyorum. Belki arayüz ve Ram olayından dolayı ama artık baydı yani 16promax sızıntılara bakıyorum yine pek gelişme yok bira daha ışık girsin sensöre o kadar.

Sabahtan beri kendimi sorguluyorum. Birde oppo x7 ultra ve vivo x100 ultraya baktım internetten gerçekten muazzam kameraları hızlı sarjları ve soğutma sistemi var. En basit ben instada gezinirken cihaz ısınıyor.

Fiyatına değdiğini düşünmüyorum artık pek fazla. Moralim asırı bozuldu 16 serisinden ümitliydim ondada pek değişen bir şey yok.

Sizce Android e geçilir mi? Pura 70 işlemcisi geride kalıyor ambargo yüzünden direkt listeden cıktı

Geriye adam akıllı sadece oneplus samsung

Diğer vivo x100 ultra ve x7 ultra türkiyede satılmaması cok üzücü gerçekten.

Androide zaten geçmem daha bu telefonu ne kadar süre daha kullanabilirim yazılım güncellemesi 2 senesini 3 senesimi kaldı? Bittikten sonra Bi androide geçis düşünüyorum ki artık gerçekten baydım.

Edit aklıma geldi: iphone 4s pil sağlığı ne kadar gözükmesede bataryası harbi daha dayanıklı. Sanıyorum ki apple o zaman cürütmüyırdu bataryaları cünkü iphone 6s bitik durumda daha az kullanılmasına rağmen

Son düzenleme:

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eren Erkaşda
13 ten sonra bozdu sanki :)

zyraxone

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
13 ten sonra bozdu sanki :)
Hayır 14 ile dinamik ada ve yeni aod sistemi geldi. Hiçbir telefonda tamamen acık ekran ve dinamik ada yol bunlar mükemmel inovasyon ama 4 yılda bir mi inovasyo yapacak? 14promax ile 15promax karsılasyırıdm arkadaşımla gece cekimleri hariç bire bir aynı fark yok resmen. Ondada kamera sensörü bir tık daha büyük diye ışık alıyor az daha net ve aydınlık o kdr

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben apple teknolojilerini beğeniyorum ama gerçekten çok boş yaptığı şeyler var yazılım konusu ve fiyatlandırma konusunda çok kötü bence. Özellikle fiyatlandırma çok kötü fazla pahalıya veriyorlar ama bu düzende herkes sanki değer gibi hissettiriyor

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eren Erkaşda
Hayır 14 ile dinamik ada ve yeni aod sistemi geldi. Hiçbir telefonda tamamen acık ekran ve dinamik ada yol bunlar mükemmel inovasyon ama 4 yılda bir mi inovasyo yapacak? 14promax ile 15promax karsılasyırıdm arkadaşımla gece cekimleri hariç bire bir aynı fark yok resmen. Ondada kamera sensörü bir tık daha büyük diye ışık alıyor az daha net ve aydınlık o kdr
gelen yenilikler de son çıkan modelin pro maxıne geliyor zaten, yapılacak yenılıklerı uzun vadeye yayıyorlar kısaca, bu da bi stratejidir tabi ama tuketıcı acısından olumsuz bence

Bayramdurmus

80+ Bronze
Çok gereksiz geliyor bana da işe yarar hiç bir şey yok kamera desen hep aynı pil berbat bide pil sağlığı koymuşlar sürekli düşüyor iyice soğudum iphone'dan samsung s24 filan geçmeyi düşünüyorum şuan 14 pm kullanıyorum ama heves edip şu iphone 11'i bile alan insanlara anlam veremiyorum

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
burak
tamamiyle katılıyorum sana sadece alo demek için 100k para vermek ilginç gerçekten başka bir işe yaramıyor çünkü ayfonlar. ayrıca aksesuarları da pahalı. ama işte şekilcilik için alınır maalesef milletin algısı ayfon kaliteli aynen kardeşim aynen

zyraxone

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok gereksiz geliyor bana da işe yarar hiç bir şey yok kamera desen hep aynı pil berbat bide pil sağlığı koymuşlar sürekli düşüyor iyice soğudum iphone'dan samsung s24 filan geçmeyi düşünüyorum şuan 14 pm kullanıyorum ama heves edip şu iphone 11'i bile alan insanlara anlam veremiyorum
Benimle aynı kaderi yaşayan biri görmek cok güzel :) benimde asırı moralim bozuldu Android donanımı cok cok daha güzel hızlı sarj soğutma kamerasında makro (14promaxtede var ama eh işte ultra geniş ile yapıyor 0.9x ile) yani apple cok geri gibi.
tamamiyle katılıyorum sana sadece alo demek için 100k para vermek ilginç gerçekten başka bir işe yaramıyor çünkü ayfonlar. ayrıca aksesuarları da pahalı. ama işte şekilcilik için alınır maalesef milletin algısı ayfon kaliteli aynen kardeşim aynen
Ben yd almıştım ondan ucuz gelmişti iyi kide almışım değeri arttı sonraki telefonum sanırım Android olacak

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eren Erkaşda
Ben apple teknolojilerini beğeniyorum ama gerçekten çok boş yaptığı şeyler var yazılım konusu ve fiyatlandırma konusunda çok kötü bence. Özellikle fiyatlandırma çok kötü fazla pahalıya veriyorlar ama bu düzende herkes sanki değer gibi hissettiriyor
tamamen "pahalıysa iyidir" mantığı bence, s23 ultra ve 14 pro Max arasında iki kat fiyat farkı olmasının baska bı mantığı olamaz :D

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
burak
Benimle aynı kaderi yaşayan biri görmek cok güzel :) benimde asırı moralim bozuldu Android donanımı cok cok daha güzel hızlı sarj soğutma kamerasında makro (14promaxtede var ama eh işte ultra geniş ile yapıyor 0.9x ile) yani apple cok geri gibi.

Ben yd almıştım ondan ucuz gelmişti iyi kide almışım değeri arttı sonraki telefonum sanırım Android olacak
evet bir de o var değer kaybı yaşamıyor ama kullanmak için alınan bir telefon değer kaybetse ne olacak bugün aldığın bir telefonu en az 5 sene kullanman lazım sonra değeri olmasa ne olur ki almışsın zaten alacağını

cemil_vr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
cemil erdem
influencer değilsen boşuna şahsen ıraktan kaçak xiaomi ye 5k verip 2 sene kullanıp takasla güncellemek çok daha mantıklı veya apple alacaksanız bile yurtdışı almanızı tavsiye ederim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
tamamen "pahalıysa iyidir" mantığı bence, s23 ultra ve 14 pro Max arasında iki kat fiyat farkı olmasının baska bı mantığı olamaz :D
Sadece o değil düzen bunu sunuyor insanlara

AbdullahAbDişindekiBoşluk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Samsung ile rekabet 2010'lu senelerdeki gibi kızışık olmadığı için artık hangi inovasyonu ekleseler satacak gözüyle bakıyorlar. Zaten ürün gamını 2 üründen 4 ürüne çıkarıp koymaları ayrı bir pazarlama kurnazlığı. Ben 15 ve 15 pro max'in aynı ürün gamında bile çıkmasına şaşırıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,838
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom