- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim o androidde gerçekten cok özellik var. S23u hayırlı olsun bu aradaMerak edip iPhone 13 aldım, 6-7 ay kullanıp sıkılıp sattım.
Yurtdışı S23 Ultra kullanıyorum şuan, Allah nazarlardan saklasın ömrümde ilk defa bu kadar sorunsuz bir cihaz kullanıyorum.
IOS kullanırken bir sürü bug vardı, donmuyor kasmıyor diyenler de yalan söylüyor tamamen fanatiklik, örneğin oyun oynarken instagramdan bildirim geliyordu yatay ekrandan bildirimi açınca kamera açılıyordu ama siyah ekran oluyordu, bildirimden çıkmadan düzelmiyordu.
Bir sürü şey daha önce konu olarak kanıtlarla yazmıştım.
Bu kadar özelliksiz bir markaya sırf logosu ve ram optimizasyonu için fazla para vermek saçmalık.
S23 Ultra' da ve android cihazlarda taşınabilir hotspot var ve bunda bağlandığın WİFİ ağını dağıtabiliyorsun, Apple sadece mobil verini paylaşabiliyordu.
SamsungDEX sayesinde ofisteki monitörüme telefonu bağlayıp film dizi youtube takılabiliyorum, diğer türlü boş zamanımda patron görünce laf ediyordu, şuan çalışıyorum zannediyorlar ( İşimi yapıyorum ama bitirince de haliyle mola veriyorum )
Daha kullanmadığım bir sürü özelliği var, derya deniz.
Ama ben kendi cihazında sizin dediğiniz sorunlarla karşılaşmadım. Sizin osda sorum olabilir herhalde ama evet yaatay cıkıs yaparken oyundan animasyon asırı alakasız bir sekilde cıkıyor oyundan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet suan telefona yatırmak mantıksız ama geçen yıl ve önceki yıl hiçte öyle değildi fakt suan kesinlikle en gereksiz şeyAdam zaten yapıyor mesela altın yatırımını, borsadan da anlamıyor diyelim. Telefon altından fazla kazandırıyor anaparaya baktığında. Ben 14 pro max'i bedavaya aldım gibi bir şey mesela. 1 senede kendini amorti etti.