- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya satarken mantıklı oluyor ucuza yenisien geçiyorsun ama donanım olarak Android e bakınca gerçekten asırı geriden geliyor sankievet bir de o var değer kaybı yaşamıyor ama kullanmak için alınan bir telefon değer kaybetse ne olacak bugün aldığın bir telefonu en az 5 sene kullanman lazım sonra değeri olmasa ne olur ki almışsın zaten alacağını
Fazlasıyla gezen ve tel bağımlısı olduğum için kamera ve batarya önemli ondan. Zaten yd almıştım sonrakine belki androide geçerim gibi donanımı cok güzel cünküinfluencer değilsen boşuna şahsen ıraktan kaçak xiaomi ye 5k verip 2 sene kullanıp takasla güncellemek çok daha mantıklı veya apple alacaksanız bile yurtdışı almanızı tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani 15 üvey evlat gibi kaldı hadi 14promaxe verme ama o seneki cıkan 15 ve 15 plusa vermemk bilemiyorum. Coğu özellik zaten buluttan alınacakSamsung ile rekabet 2010'lu senelerdeki gibi kızışık olmadığı için artık hangi inovasyonu ekleseler satacak gözüyle bakıyorlar. Zaten ürün gamını 2 üründen 4 ürüne çıkarıp koymaları ayrı bir pazarlama kurnazlığı. Ben 15 ve 15 pro max'in aynı ürün gamında bile çıkmasına şaşırıyorum