Arama sonuçları: *

1. A

Icloud depolama alanı

Evet.
  2. A

Icloud depolama alanı

Hayır. Video tam olarak olacak. Sadece internet varken izleyebileceksin. YouTube gibi düşün. Telefonunun depolamasında olmayacak sadece.
  3. A

Icloud depolama alanı

iCloud'a yani buluta yükleyeceksin her şeyini. Sonra iCloud hesabınla giriş yapabildiğin her yerden erişebilirsin. Telefonda ise iCloud'a giriş yaptığında direkt galerine fotoğrafların, videoların gelecek. Ama inmiş şekilde değil. Sen sadece ön izlemesini göreceksin. Eğer istersen ayarlarını...
  4. A

İcloud fotoğraf yüklerken takılı kalıyor

Güvenilir.
  5. A

iTools ile yüklemeyi dene.
  6. A

iCloud.com'dan mı yüklüyorsun?
  7. A

İCLOUD SİLİNEN VERİLER

Sanmıyorum. Sen iCloud'dan yani bulut depolamadan silmişsin. Bir diske yazıp silseydin olur derdim ama buluttan silinen veriyi getireceğini sanmıyorum.
  8. A

iOS'e taşı uygulaması doğru düzgün çalışmadı

WhatsApp güncelleyin. Son sürüm olsun. Orada da yoksa bilmiyorum nasıl olur.
  9. A

iOS'e taşı uygulaması doğru düzgün çalışmadı

Android'de var mı bilmiyorum ama iOS uygulamasında WP'ye gir ayarlar-sohbet seçeneği altında androide-iPhone'a aktar diye seçenek var. Oradan deneyin.
  10. A

IOS iPhone 6s ve 8, birbirine aktarma nasıl yapılır [Acil]

Onu da iCloud'a yedekleyeceksin.
  11. A

IOS iPhone 6s ve 8, birbirine aktarma nasıl yapılır [Acil]

Her telefon kendi iCloud'una yedekleme yapın. Bitirin tüm yedeklemeleri. Daha sonra iCloud'dan çıkış yapıp telefonu silin. Değiştirin telefonları. Sonra da herkes kendi iCloud ile giriş yapıp indirsin verilerini.
  12. A

iPhone'da bi uygulamayı verileriyle tamamen nasıl kaldırırız?

Genel-Saklama Alanı kısmına girip oradan kırmızı yazılı uygulamayı sil yapınca silmesi lazım.
  13. A

IOS iPhone 6 Jailbreak Atmak Mantıklımı?

Var da hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Araştırırsan bulabilirsin diye düşünüyorum.
  14. A

Sürüm yükseltme yok maalesef. Kapalı bir sisteme erişim sağlıyorsun. Özgür oluyorsun. Bu mantıklı değil mi? :D 1688502203 Bu iPhone’u jb olmadan ben nasıl böyle yapabilirim? 😂😂
  15. A

JB atmak her zaman mantıklı zaten. JB atınca sürüm yükselmiyor, öyle bir şey yok. :D
  16. A

İphone aldım ama şarj aletim yok sizce bu şarj aletini kulanmalımıyım?

Bir şey olacağını sanmıyorum. 2 yıldır falan ben adaptör kullanmıyorum. Kablo monitöre bağlı oradan şarj ediyorum telefonu.
  17. A

İcloud yedeklemelerinde uygulamaların hesapları otomatik gelir mi

Tam hatırlamıyorum ama yedeklemeden yüklediğinde uygulamalar yüklenip, ana ekrandaki yerine kadar gelip oto giriş yapıyordu. Bu iTunes, yani PC'den yüklendiğinde de olabilir. Parolaları aktif edin. Tüm uygulamaların şifrelerini kaydeder iCloud'a.
Top Bottom