Arama sonuçları: *

1. Bekir Küllac

IOS İos 18te yaşadığım garip hata

ne alaka kankam 1729790031 büyük ihtimalle yeni saçma bir özellik getirip ekranda ani hareketlerde falan böyle bir şey yapmayı hedeflediler gibi düşünüyorum tabi bu düşüncem doğru değildir büyük ihtimalle sen bu sorunun cevabını elbette burdada arıyabilirsin ama apple ın yazılı desteğine...
  2. Bekir Küllac

0 olarak aldığım iPhone 14 PM bilinmeyen parça sorunu

hocam restore ederseniz tüm dosyalar gider ama icloudda yedeklenmişse kurduktan sonra telefonu geri gelir direkt manuel güncelleme atarsanız hiçbirşey gitmez hocam
  3. Bekir Küllac

0 olarak aldığım iPhone 14 PM bilinmeyen parça sorunu

kardeşim hata yazılımsal telefonu manuel olarak pc den iTunes tan güncellemelisiniz veya sıfırlamalısınız tamamiyle böyle düzelecektir yazılımsal bir sorun
  4. Bekir Küllac

iphone nasıl apk snapchat indiririm ban yedim

https://decrypt.day/app/id447188370 alın indirin hocam güvenilr site ama böyle cözüm olmaz telefonu bilgisayar üzerinden iTunes ten manuel yazılımla sıfırlamak veya güncellemek lazım olması üçün çünkü snapchat banı anakarta atmıştır
  5. Bekir Küllac

İnstagram verileri nasıl silinir ?

kardesim banı ya sadece hesabına atmıştır ya da anakart banı atmıştır anakart banının bazı çözümleri olabilir mesela bilgisayarın varsa iTunes üzerinden ilk manuel yazılım güncelleme yap sana atıcagım siteden yükleyip sana anlatırım olayı veya o işe yaramazsa gene aynı dosya üzerinden telefonu...
  6. Bekir Küllac

Google Fotoğraflar’dan iOS’a Fotoğraf Aktarma

hocam google fotoğraflardaki fotoğrafları seç ve paylaş butonuna tıklayıp dosyalara kaydete bas ve iphone umdaya bas kaydet rastgele sonra dosyalara gir fotoğrafları seç ve gene paylaşa bas ve kaydete bas
  7. Bekir Küllac

İos jailbreak sorunu

sürüm yükseltmek icinmi jailbreak istiyorsun
  8. Bekir Küllac

IOS iPhone 6'ya IPSW'den iOS 15 sürümü yüklenirse sorun olur mu?

benim iPhone 6'ım var, geçici süreliğine kullanıyorum, telefonumu en son chimerayla jailbreakledim, tüm gerekli uygulamaları satın aldım ve restore ettim ıpsw üzerinden kendi sürümüne ve şu an gayet iyi kullanılıyor fakat şöyle bir sorum olacak, ben iPhone 6 ma ıpsw üzerinden iPhone 6S'e ait...
Top Bottom