Arama sonuçları: *

1. B

İphone pil sağlığı nasıl korunur

Önceki mesajımda da belirttiğim gibi bilmiyor olabilirim. Her gün bir şey öğreniyoruz, bugün de sayenizde yanlış bilgilerimi düzeltecek ve eksiklerimi tamamlayıp bunu tam olarak öğrenmeye çalışacağım. Verdiğiniz siteyi de inceleyeceğim dolayısıyla öğrenmeme katkıda bulunmuş oldunuz teşekkür...
  2. B

Lityum-iyon pillerin içerisinde kobalt kullanılıyor. Burada biraz zorlama şekilde tek tek kelimelerimi seçerek cevap verdiğinizi hissettim. Ben yanlış kelime kullanabilirim yapay zeka değilim. Yanlış biliyor da olabilirim, öğrenebilirim. Bu benim için bir sorun olmaz ancak ne söylersem...
  3. B

İlk mesajınıza ithafen bataryaların ömrü azaldıkça kapasitesinin düştüğünü ve daha kısa süreler gittiğini biliyoruz. Bataryalar ise kullandıkları iyon ve kobalt gibi kimyasallar sebebiyle sıcak ortamlarda bataryanın yapısını bozmaya çok müsaittir dolayısıyla hızlı şarj ile ısıttığınızda ömründe...
  4. B

Ömür dediğiniz şey bataryanın kapasitesidir. Sağlık %70'e düştüğünde kapasitesi %70'e düşmüş oluyor. Anlatımım yanlış olabilir ancak bilgi doğru sayılır. 1690703384 Maalesef, bu konuda Apple'ın bir çakallığının olduğunu düşünüyorum. Uzun bir süre %100'de kalıyor ancak sonra birer birer çok...
  5. B

iPhone veya herhangi bir telefondaki lityum iyon bataryayı ne kadar hızlı şarj ederseniz o kadar hızlı şekilde kapasitesi azalır. Üstelik hızlı şarj etmek bataryanın ısınmasına sebep olur ve bu batarya teknolojisinde 37 derecenin üstüne çıkacak kadar ısındığında yapısı bozulmaya başlıyor, bu yaz...
Top Bottom