Arama sonuçları: *

1. LORN

İPhone telefonumdaki fotoğrafları bilgisayara aktarma

Bilgisayara ve telefona intel unison kurunuz. Yalnız işinizi hallettikten sonra telefon üzerinden unisonu silin. Çünkü çok fazla yer kaplıyor. Aynı anda çok büyük dosyaları atmayın kısım kısım atın uygulama sapıtıyor.
  2. LORN

IMEI Kayıt yapmama rağmen Kayıt Dışı Gözüküyor

Sordum da çözemedim belki yeni kayıt yapan bir arkadaş vardır da biliyordur diye sordum :D
  3. LORN

Ödemeyi de kaydı da oradan yaptık zaten tekrar kı girmek lazım
  4. LORN

Arkadaşlar ödemesini yapmama rağmen kayıt dışı gözüküyor telefonlar. Btk aradığımda işlemi tamamlamanız gerekiyor diyor. Nereden tamamlamak lazım yapan var mı içinizde?
  5. LORN

IOS’da Opera mı Safari mi?

Şu an aktif olarak Opera kullanıyorum ama Safari’ye geçmek istiyorum bir yandan. Siz ne kullanıyorsunuz?
  6. LORN

İphone XR İOS16 indirdim ama pil yuzdesi gosterme yok?

Ogo osko yo eheheheh konko got ondorod ol yono tolofon. Adam “4 yıl olmuş çıkalı eski telefon” diyor. Son model android telefonla aynı anda 4k export testi yap bakalım ne kadar eski telefonmuş görelim. Element uydurmayın adamı hasta etmeyin. Herkesin ihtiyacına, isteğine, beğenisine göre bu...
  7. LORN

ios 16 pil performansı nasıl ?

Batarya performansını deneyimleyecek ve net yorum yapacak kadar uzun süreli bir kullanıma sahip olmamıştır kimse. Benim daha ilk günüm 09:30’da çektim sarjdan şu an(17:40) %75. 4 saat falan kullandım. (13 Pro Max)
  8. LORN

İphone ana ekrandaki saydamlık

Kaldıramazsınız.
  9. LORN

İOS 10 hiçbir şey yüklenmiyor?

Çünkü çoğu uygulama eski sürümlere port edilmiş şekilde tasarlamıyor ondan.
Top Bottom