Neler Yeni

İOS 10 hiçbir şey yüklenmiyor?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Tabletime uygulama yüklemeye çalışıyorum ama hiçbir şey yüklenmiyor her şeye uyumlu değil diyor veya arada bazıları yüklense bile uygulama açılmıyor neden olabilir?

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Tabletime uygulama yüklemeye çalışıyorum ama hiçbir şey yüklenmiyor her şeye uyumlu değil diyor veya arada bazıları yüklense bile uygulama açılmıyor neden olabilir?
Çünkü çoğu uygulama eski sürümlere port edilmiş şekilde tasarlamıyor ondan.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
çünkü uyumlu değil apple yeni çıkan ürünlerinin alınamsı için eski olanları hem donanımsal olarak eskitiyor hemde uygulama desteğini çekiyor yapılabilecek pek bir şey yok

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çünkü çoğu uygulama eski sürümlere port edilmiş şekilde tasarlamıyor ondan.
Yüklemeye çalıştığım programları yıllar önce İOS 7 kullanırken bile kullanıyordum ama 😅

Şuan yüklemeye çalıştığım şeyler de PUBG falan değil YouTube, Clash Of Clans falan bile yüklenmiyor 😅

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Yüklemeye çalıştığım programları yıllar önce İOS 7 kullanırken bile kullanıyordum ama 😅

Şuan yüklemeye çalıştığım şeyler de PUBG falan değil YouTube, Clash Of Clans falan bile yüklenmiyor 😅
dediğim gibi ios 10 çok geride kaldı ve yapılacak bir şey yok

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

iOS 12 bile problem çıkarıyor, Hotmail Twitter vs. sık kullanılan uygulamalara müsaade etmiyor. iOS 10'u düşünemiyorum bile :D
Yapacak bir şey yok arkadaşın dediği gibi.

Farklı ve daha güncel bir iPhone'la aynı hesaba girip o telefona indirip eski telefona da Cloud'dan çekme taktiği uyguluyorduk eskiden ama iOS 10'la indirmeyi başarsanız bile çalışmaz çoğu uygulama.

Top Bottom